Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Un inconstient de PH, la un pas de a provoca accident

Adăugat de 5h70
Raportează ca șters! 27

‘Pilotu’ asta vine tare din spate dupa ce plec de la semafor si forteaza o depasire prin dreapta.

L-am remarcat pana sa-mi dea un scurt claxon ‘de atentionare’ si am  ciupit frana…mai mult pentru seamanul lui inconstient de pe carosabil, ‘mecanicul pieton’…altfel putea iesi urat.

6 comentarii

 1. Mie mi se pare ca, dupa ce treci de intersectie, mergi intre benzi, adica nici pe b1, nici pe b2. El isi pastreaza banda si va devanseaza pe amandoi. Cred ca daca tineai b1 in continuare alta era situatia.

  • Ti-am raspuns si mai jos; observa atat traiectoria celui care patrunde in intersectie din dreapta la secunda 6-7, cat si a Passat-ului din stanga mea, care imi face un pic de loc imediat ce se pune in miscare, stiind sau observand din timp ca trebuie sa ne inghesuim amandoi pe o singura banda in cativa metri. E loc de depasiri si viteza acolo doar daca esti un sofer teribilist si inconstient.

 2. zgomotila

  5h70 singurul care a comis-o esti tu.Linia aia cintinua te cam gadila la baia de ulei.Singurul lucru de reprosat la cel care te depaseste este viteza,pentru ca zona aia este foarte periculoasa si plina de treceri pentru pietoni.Dupa ce pleci de la semafor incearca sa tii banda ta(ai linie continua)!Din pacate de la mine ai – cu felicitari!

  • mad4green

   Se vede foarte clar ca dupa intersectie sunt masini parcate pe banda 1. Autorul a calcat linia continua fortat de imprejurari, probabil cu semnal din timp si asigurare.

 3. parcati pe B1 in conditiile in care este oprirea interzisa. Amenzi tata, le trebuie amenzi sa se invete minte.

 4. pug Chiar merg intre benzi acolo, prioritatea mea fiind incadrarea in conditii de siguranta intre masinile de pe b2, fortat de imprejurari (inainte nu am unde din cauza masinilor parcate).

  @zgomotila Daca tot stii zona, te rog pe tine sa tii banda acolo si sa ne trimiti si o filmare…dar vad ca te-a lamurit deja mad4green; el probabil a urmarit mai cu atentie si apoi a vorbit.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.