Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Inconstienta la volan.

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 51
Ce mai caută lumea:
 • inconstienta la volan

7 comentarii

 1. Conținutul acestui comentariu a fost eliminat pentru că nu aducea valoare discuției.

  Echipa TT vă mulțumește pentru înțelegere.

  • Eu zic să te duci și să-ți bați coasa. Dacă ai fi fost biciclist ți-ai fi dat seama ce înseamnă. Sau erai cumva șoferul de pe microbuz? Filmarea aia TREBUIE să ajungă la poliție! E plină lumea de idioți cu permis în buzunar, mai ales România.

  • O sa-l trimita la plimbare politia pe dl justitiar taximeTRIST.

  • doctor faust

   oricine poate gresi bai biciclistule. putea fi o masina, un copil, un copac, cert e ca nu s-a intamplat nimic si nu exista niciun indiciu din clip c-ar fi fost vreo sicanare si/sau ceva intentionat.
   deci ala-si cere scuze si aia e. victimele lu’ peste prajit de pe doo roti, aia de nu disting rosul de verde, trotuarul de carosabil, trecerile de pietoni, fie ca trec pe ele sau fac slalom si apoi sunt mari victime si abuzati de soferi.
   penibil as well.

 2. doctor faust

  se intampla un c*cat pansat…nu s-a asigurat, a vrut sa schimbe banda, si a revenit cand l-a vazut in oglinda…ai baut cafea fara zahar ca sa rezisti pe tura?
  oricum, de apreciat cand dai in limitatoare ca surdu-n clopot doar c-ai vrut sa te bagi pe langa el si sa claxonezi, vorba aia, nu bate, nu troncane….
  penibil.

 3. Haideti sa va dau mai multe motive sa comentati aiurea. Sunt taximetrist, motociclist si biciclist. Acum puteti sa va spuneti ofurile si sa va aratati frustrarile.
  @onlypro, tot pe baza unei filmari depuse de mine la politie, un alt r@h@t pansat, s-a ales cu o amenda de aproape 1500 lei. Ghici ce a facut? Ceva asemanator. A tras de volan la intimidare si a ramas fara 15 „vinete” in portofel 😉
  @doctor faust, cam ce motiv crezi ca avea cel cu microbuzul sa treaca de pe B2 pe B1 daca a virat la stanga? Multi vad, putini pricep, iar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

 4. BioHazarD

  Soferii de microbuze sunt ultima speta din categoria posesorilor de permis.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.