It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Doi inconstienti la volan

Adăugat de matei
Raportează ca șters! 92

Inconstienti la volan – Aproape accident pe trecerea de pietoni.

10 comentarii

 1. Si eu am patit evenimente de genul ca si pieton. Cred ca daca pietonii ar inregistra cu telefonul atunci cand ar trece strada ar plin site-ul de clipuri de genul!

  • Eu era sa fiu lovit pe aceeasi trecere de pietoni(in oradea) in decurs de 10 minute pentru ca limita de 70 si trecere de pietoni nesemaforizata

  • Scuze, dar „pentru ca limita de 70 si trecere de pietoni nesemaforizata” nu este un motiv.
   Singurul motiv este: idioți la volan!

  • Pai este un motiv, trecerea de pietoni este mascata de un panou ce nu ar avea voie. Factorii se aduna: drum cu 2 benzi pe sens si limita de 70, acolo trebuia sa fie un semafor cu buton pentru pietoni dar s-area parea ca politiei nu ii pasa de accidentele cu pietoni din acea zona mai ales ca acolo este o unitate de invatamant pentru persoanele de etnie bronzati
   https://goo.gl/maps/9dd6nG3oMB12

  • De acord, acel panou nu are ce căuta acolo!
   De asemenea, dacă este școală acolo, trebuie limitată viteza, și trebuiesc instalate calmatoare. Dacă trebuie semaforizată sau nu, numai administratorul drumului ar putea ști.
   Dar toate cele de mai sus nu absolvă de vină șoferii care nu opresc la trecerea de pietoni!

  • cosmindaniel12
   Ref: https://www.trafictube.ro/inconstienti-volan/#comment-467449
   +1 🙂 Un titlu mai potrivit poate ar fi fost „Doi idioti la volan”, dar a ramas cel propus de catre autor.

 2. Cătălin Tănase

  Cu tot dreptul legal de a trece, da’ eu tot nu-i inteleg pe pietonii care nu se uita sa vada daca li se si acorda prioritate. Probabil ca daca autorul nu claxona, iesea urat!

  • Nu cred ca se mai punea problema de prioritate atata timp cat pietonul era deja pe a 3-a banda. Pentru sanatatea lui putea sa se uite la masini daca il observa sau nu, luand in considerare faptul ca trecerea e neiluminata, nesemaforizata si el imbracat cu haine de culoare inchise.
   Soferul dubei un mare idiot.

  • Serioos? :)) La prima faza nu era nicio masina care sa vina pe sensul de mers al pietonoului care DEJA SE AFLA pe trecere cand loganul alb a ajuns in dreptul trecerii!! La cazul al doilea de unde stii ca pietonul nu s-a uitat avand in vedere ca era distanta intre masina din care se filma, masina cealalta a dobitocului si pieton ,care si in acest caz era DEJA PE TRECERE ! Ce sa faca pietonul aflat DEJA pe trecere? Sa se intoarca inapoi ?

  • In prima faza erau 3 pietoni pe trecere si nu erau mascati. In al doilea caz pietonul era deja aproape pe banda a 2-a…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!