Inconstienti

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 24

2 inconstienti…

Nu voi comenta mai multe,chiar daca pentru unii dintre voi vi se pare o porcarie.

Drumuri Bune!

3 comentarii

 1. Cu primul sunt de acord ca e inconstient.

  Cu al 2-lea nu. In prima parte isi incalzeste cauciucurile. Pentru ca la motoare trebuie sa fi ceva mai atent la temperatura, aderenta si lucruri de genul. E mai diferit decat la auto. Dupa aceea a ridicat-o putin intr-o roata, care iarasi nu e asa mare lucru.
  Cand va merge prin localitate unde limita e 50 cu 100+, cand face deparisi periculoase etc, atunci va intra in categoria de inconstient.

  Doar pentru ca face ceva mai diferit fata de ce fac majoritatea nu te face inconstient. La fel cum auzi in presa cand ceva pusti se dau intr-o parcare goala pe zapada cu frana de mana, la fel ca sunt inconstienti, fast and furious si astfel de alte titluri, doar pentru ca ies tin tipar, din norma.

  • Ba eu zic ca si al doilea e inconstient ca faca asta in trafic, majoritate stim ca incalzeste cauciucurile dar nu mi-ar placea sa-l vad ca face asta in spatele meu, mai ales ca e asa aproape la o frana brusca sare cel de pe motocicleta si am vazut asta de multe ori, le incalzesc se uita la roti si cel din fata opreste brusc si cel de pe moto se dezechilibreaza, nu conteaza cat de profesor esti pe motor.

  • Cauciucurile se incalzesc prin accelerari bruste (spatele) si franari bruste (fata). Ceea ce face el nu e semnificativ din punct de vedere al temperaturii cauciucurilor. Si eu faceam asta pana sa ma duc la un curs de mers pe circuit.
   Totusi nu e inconstient, nu exista un pericol real, e doar ceva ciudat care e perceput ca periculos de ceilalti partipanti la trafic.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.