It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Incurca trafic

Adăugat de tutorialelogan
Raportează ca șters! 36

textul de la minutul 1:17 este accidental pus

10 comentarii

 1. Poti stationa si in miscare??? Poti stationa si mai putin de 5 minute? 😀

 2. Poti stationa mai putin de 5 min. Parasirea masinii inseamna stationare.

  @tutoriale: cui sa dea prioritate cel cu cargus? ca nu inteleg.

 3. StoianAlexandru

  @mst – camionului… avea verde.

 4. Daca la distanta la care era camionul si cat de tarziu a trecut, daca ala de la cargus oprea sigur tutoriale l-ar fi injurat si claxonat.

  La faza aia pana la urma el a fost bizonul, ca a mai trecut si pe rosu 🙂

 5. Care e treaba la ultima faza? Cine trebuia sa se miste mai repede?

 6. @mst: microbusul de Cargus avea verde intermitent, asta presupune sa cedeze trecerea celor de drept, adica acelui camion si microbusul bordo din spatele lui. abia dupa ce treceau ei trebuia sa treaca el. cjiar si masinile surprinse de culoarea rosu in intersectie, au prioritate.
  se vede ca microbusul inca nu a parasit intersectia si ceilalti avea deja verde. daca eu as fi avut inca 10 masini in spate care vroiau sa faca dreapta si semaforul este verde intermitent, acel camion si microbusul din spatele lui ar trebui sa stea in intersectie pana treceam noi toti? gresit!
  stiam ca multi nu inteleg acel verde intermitent, el iti da dreptul sa faci dreapta dupa ce cedezi trecerea tuturor celor de drept!
  si din nou gresesti, din moment ce m-am oprit sa le cedez trecerea, de unde ideea ca as fi injurat si claxonat ca un bizon?
  ca am trecut pe rosu, da, sunt vinovat, nu m-am mai uitat la semafor daca s-a oprit verdele intermitent 🙁

  @Bobby: loganul alb din lateral cu autobuzul era condus de un nene de… prea multi ani la activ si care nu este in stare sa ia o decizie rapid.
  autobuzul nu putea inainta din cauza unei masini parcate si nici nu o putea depasi din cauza celor 3-4-5 masini din spatele acelui logan alb.
  pe banda mea o masina vroia sa faca stanga, nu putea de autobuz.
  din sens opus mie o alta masina vroia sa faca dreapta, nu putea de autobuz.
  in acest caz, tataie era singurul care putea debloca intersectia plecand de pe loc. la inceput il inteleg, nu avea vizibilitate, ulterior nu are absolut nici o scuza. chiar si plecarea lui de pe loc pare rupta din flinstone, parca pedala si nu trebuia sa apese o pedala de acceleratie.

 7. m-ai facut sa ma uit inca o data la faza.

  sa nu uitam ca tu esti cei care ii injuri la intersectia aia pe cei care fac stanga si nu tasnesc daca continua sa vina masini din fata, chiar daca alea fac dreapta spre dedeman. sa nu uitam ca tu esti cel care ii injuri pe cei care nu intra in giratoriu pe b1 daca sunt masini care deja circula pe b2.
  sa nu uitam ca neacordarea de prioritate inseamna ca celalalt sofer trebuie sa faca manevre de evitare a unui accident.

  si apoi ne uitam la film si vedem ca soferul de la cargus a redus viteza si nu a incomodat pe nimeni. eventual te-ar fi incomodat pe tine daca oprea. ala cu camionul era la distanta atat de mare si nici nu era in miscare, incat era stupid sa opreasca ala de la cargus. tu in schimb i-ai fi incomodat, chiar daca ar fi fost verde intermitent, deci ar fi trebuit sa le acorzi prioritate.

  cunosc diferenta dintre verde si verde intermitent. aici exagerezi si nu inteleg de ce.

 8. n-ai prins ce-ti explicam mai sus, te-ai legat strict de situatia din filmare. sa presupunem ca intrarea pe acea strada este o singura banda pe sens(nu doua), in spatele lui cargus eram eu si in spatele meu inca 10 masini si este verde intermitent. consideri ca este normal ca noi toti sa facem dreapta, ca deh, e verde intermitent, in timp ce camionul si acel microbus raman de prosti in intersectie in timp ce din partea cealalta este deja verde?
  soferul de pe camion nu poate sprinta si probabil soferul de pe acel camion este unul din cei multi soferi care nu fac stanga direct pe banda 2 deoarece acorda prioritate tuturor celor care fac dreapta, chiar daca ei intra pe banda 1.

  de foarte multe ori am patit sa se faca galben si eram pe banda 1 ca sa merg inainte. evident, m-am oprit iar cei din spate s-au pus sa de-a flash-uri si sa claxoneze ca este verde intermitent, de parca ar fi cel mai mare drept al lor sa faca dreapta.

  ma repet si nu sunt singurul, romanii nu-si merita verdele intermitent, nu stiu sa-l respecte!

 9. pai eu strict de situatia din filmare vorbeam, nu avea motiv sa opreasca. nu discutam despre situatii ipotetice.

 10. si la jumatatea postarii mele explicam de ce nu s-a bagat omul cu camionul.
  se vede foarte bine in filmare ca acel camion s-a bagat direct pe banda 1 si este clar ca a asteptat dupa cargus…
  din moment ce-l vezi pe cel cu camionul ca asteapta dupa tine sa faci dreapta, apai te opresti si-i cedezi trecerea pentru ca tu ai verde intermitent. asta inseamna bun simt si respect pentru ceilalti participanti in trafic.

  am pe undeva o filmare cu intersectia de aici http://goo.gl/maps/EPRxH. pe vremea cand cei care vroiau sa faca aici spre stanga, nu se bagau(desi aveau verde plin) deoarece cei din fata faceau dreapta pe verde intermitent. am gasit, aici, minutul 1:10 http://www.trafictube.ro/10-iunie-2012/
  ca idee, intotdeauna procedez asa, reduc si dau flash-uri. din cauza asta imi iau o gramada de flash-uri si claxoane. din pacate nu am si o camera in spate si de cate ori am incercat sa pun o asemenea situatie pe TT, este prea greu de explicat doar pe baza imaginilor filmate

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!