Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Cum sa incurci traficul

Adăugat de parintele
Raportează ca șters! 4

Nenea cu duba ne-a tinut in spate 3 kilometri, de unde incepe coborarea Feleacului pana la sensul giratoriu din Faget. A circulat constant cu 30 km/h si punea frana des. La volan era un nene de varsta a doua; am crezut ca vorbea la telefon…

Nevasta era la volan, eu am incercat sa filmez cu telefonul; scuze pentru momentele sacadate. Filmarea este bruta si are loc in Cluj-Napoca, in seara zilei de 2 mai 2016.

5 comentarii

 1. Filmarea este nu tocmai reusita + vad ca sunt semne de restrictie viteza prin zona aceea + omul avand masina destul de mare a mers mai precaut , – de la mine.

  • parintele

   Am circulat si cu tirul incarcat pe acolo si nu mergea asa incet.
   Exista doua limite de 30 de km/h, una intr-o curba mai stransa si una de intrare in sensul giratoriu de la final (la orice sens giratoriu este limita de 30).

 2. parintele

  Trebuie sa intelegeti ca mergea prea incet. Se facuse coloana de masini in spate. Unii n-au mai avut rabdare si au depasit pe zona hasurata de dupa indicatorul de intrare in oras. Daca as fi fost eu la volan, probabil ca l-as fi depasit mult mai devreme.

 3. damblagiu

  parca ai filmat cu nokia 3310 :))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.