Au innebunit salcamii

Adăugat de ROAD EYE
Raportează ca șters! 40

11 comentarii

 1. Harvey_Specter

  Oare la primul sens giratoriu cam cu ce viteza ai intrat? (trecand peste taiatul benzilor ca pe cartoane) Acolo meritai sa te lovesti de celalalt berbec, poate invatati amandoi cate ceva.

  • 300 de mile nautice pe microsecunda!

  • 1. Cam ce relevanţă are tăiatul benzilor la faza respectivă? Personajul celălalt era agent de pedepsire a tăiatului de benzi: „Dacă tai banda nu te las, bă, nu te las!”?
   2. Prioritatea se acordă în funcţie de viteza de deplasare a celuilalt? Tu cum determini acest parametru?

  • @Harvey_Specter: observatia ta e irelevanta sa situatia aratata…

   @Bronto: viteza poate fi un factor in acordarea prioritatii, in sensul ca daca nu ai fizic timp sa il observi ca vine prea repede poti sa fii nevinovat chiar si daca nu ai prioritate.

  • Harvey_Specter

   A facut exact aceeasi chestie ca si cel de care se plangea. Oare daca venea o masina mai hotarata si din stanga lui o evita? Nu cred! Dar hei, condusul prudent e pentru fraieri 🙂 Hai sa trecem prin giratoriu ca prin branza si cand ne intalnim cu altul care face aceeasi chestie, mai vedem, daca suntem pe partea buna sau gresita a carnatului. 🙂
   Nu contest faptul ca celalalt e vinovat si nu a acordat prioritate, dar din nou, 2 berbeci, si la fel cum in cazul asta autorului ii venea din dreapta, ii putea veni si din stanga 🙂
   https://www.youtube.com/watch?v=hzAeB36EOAw

 2. Harvey, las-o ca macane de-mi sparge timpanele.

  C-au inebunit salcamii, vad, dar unde-s albinele sa faca fecundarea?

 3. Doar la mine merge sacadat ?

  De altfel iti recomand sa nu mai dai faza lunga celor ce vin din fata, inclusiv idiotilor care depasesc. Mai rau faci, orbeste si nu mai reuseste sa se incadreze in timp, astfel poate intra in tine.

 4. Recunosc, intra tare in giratoriu. Dar doar un PROST poate sa justifice intrarea unuia care are prioritate cu intrarea lui de idi BOU in giratoriu.

 5. Daca nu ai tir, nu inteleg abordarea giratoriului, incadrarea pe B1 pentru a face stanga!?! Nu mai spun ca prin abordarea asta, pana la secunda 14, ai lasat impresia ca de fapt mergi la dreapta; eu unul ma asteptam initial sa vad o faza dupa iesirea prin dreapta.
  Despre celalalt, nimic de spus, voia sa intre la el de hotarat ca si tine, numai ca i-ai luat-o inainte 🙂
  Pare un trafic ireal de lejer, probabil de aici si vitezele cam mari ale ambilor. Parerea mea e ca a crezut ca faci dreapta (vezi traiectoria ta initiala) si nu a incetinit din timp, ramanandu-i apoi cca 2 secunde sa franeze apoi pana la oprire.

  • Daca tot aratam cu degetul(dash cam) s-o facem cum trebuie.Un clip greu de vizionat,sacadat,filmat cu un 3310(pt cunoscatori).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!