It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce inseamna respectul pentru biciclisti ;)

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 42

Vrem o tara ca afara, tutorial 😉

9 comentarii

 1. Deja se felicita oameni care respecta legea. Ma aminteste la Sibiu acum 10 ani in urma, cand au pus in oras cosuri de gunoi. Au filmat oameni care au pus ceva in cos si le au felicitat 🙂

  • Pai pentru el, ca roman, este ceva inedit :). Probabil experienta romaneasca este adanc inradacinata in el, mi se pare ca e si un clip cu un BMW care nu da flashuri si circula regulamentar. Conditionarea mediului ramane aceeasi, oriunde te-ai afla 🙂

 2. Pentru „respect” trebuie sa muncesti si sa demonstrezi ca il meriti. Din pacate unii indivizi biciclisti, cu probleme, se considera o specie aparte : nu numai ca se autovictimizeaza oricand pot dar si se considera deasupra tuturor. Ca si pieton era sa fiu lovit de cateva ori de acesti „speciali”.

  Probabil autorul a dorit sa arate cum REGULILE de circulatie sunt aplicate de participantii in trafic din alte tari si NU ca biciclistii ar trebui respectati doar ca dau la pedale.

 3. Ce tare! Acolo biciclistul opreste la rosu 🙂

 4. Sa ai pista de biciclete cu banda pentru virajul la dreapta si banda pentru inainte… Spune multe despre respectul fata de biciclisti si, in general, pentru oameni.

 5. GraveYard

  Am oprit si eu asa cand luam viraj la dreapta sa il las sa treaca 😀 ……………. M-am ales cu o injuratura :))

 6. Cum poti sa rezisti pe vremea aia? Nu ai intrat in depresie ?

  • Aveam rareori depresii cand am mucit 7 ani la ziare, cand ploua noapte de noapte sau iarna pe zapada ,vant. 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!