O intamplare

Adăugat de JeanS
Raportează ca șters! 175

Sarcasmul, spun englezii, este cea mai joasă formă de inteligență. Însă acest lucru este valabil într-o țara „normală la cap”, într-o țara cu „susul în jos” este o formă de supraviețuire.

Vizionare plăcută!

FullHD – 1080p

10 comentarii

 1. Nici o fapta buna nu scapa nepedepsita.

 2. pinguinu nuclear

  ieri am patit ceva asemanator – am fost a 20 masina care a trecut pe langa o tanti care nu mai putea sa plece de pe loc – cei din spatele ei o ocoleau pe marginea drumului. Dar, inainte de a ma pune sa imping masina, am pus-o sa opreasca motorul si sa incerce apoi sa bage in viteza – a intrat. A pornit motorul si a putut sa iasa de pe drum prin propriile puteri. La dubita nu a mers?

  (sunt patit cu masina sotiei – era slabit cablul de ambreiaj – acum sotia stie sa porneasca si cu a 2a de pe loc 🙂 ).

  • „Șmecheria” de care zici tu merge până în jurul unei tone greutate (eu personal nu sunt deacord deloc cu așa ceva) . La cât avea duba (trei tone jumate cel puțin, dacă nu mai mult …) era prea riscant cel puțin pentru baterie sau electromotor.

 3. JeanS – Stai linistit ca electromotorul nu pica cu una cu doua, este conceput in asa masura sa poata porni o duba in viteza, este adevarat ca ii forjezi electromotrul dar nu te va costa reparatia nici pe sfert fata de o tractare in service.

 4. Te împinge Jean . + + +

 5. Plus cu toate mainile 😉 . Sti care este una din cele mai mari probleme din ziua de azi? Raspuns corect: INDIFERENTA ! Eu nu pot sa fiu indiferent https://www.youtube.com/watch?v=KVCdWyQ40pM si imi pare bine cand vad ca pe lumea asta mai exista OAMENI.

 6. Bravo. Da, imi place, si-mi place ca n-ai primit nici un vot negativ spunand ca ai incurcat cumva circulatia si ca poti sa te duci pe Luna si apoi sa ajuti pe saracul om, ca sigur exista si oameni de genul asta (la fel cum au fost cei din spatele tau care au claxonat).

  Ma bucur ca ai ajutat. Ai tinut o banda blocata doar un singur rosu, pe cand ala statea si bloca o banda cine stie de cat timp si cine stie cat mai astepta. Dar multa lume nu poate gandi mai departe de propriul nas sau sa ajute ca sa mearga totul mai repede/usor. Pacat.

 7. Daca s-a dus discul de ambreiaj, nu mai poti face nimic decat s-o impingi… sau sa-ti dai foc singur la motor supraturandu-l 🙂 La masa dubitei, n-ai alte solutii…
  +

 8. Mi-ar placea sa cred ca cel care claxona n-a vazut unde esti si ce faci.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.