It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Intamplari in trafic – Ep. 2

Adăugat de Songoku BusDriver
Raportează ca șters! 137

Dorel politist de circulatie si multi pietoni cascati.

14 comentarii

 1. Unele imagini video le recunosc, ruta 253… :))

 2. Mulțumim pentru video. Este important ca oamenii să posteze videoclipuri din cât mai multe categorii de vehicule pentru a avea o perspectivă mai largă asupra condițiilor de trafic și ce înseamnă și pentru ceilalți șoferi să conduci în aceste condiții de trafic.
  Poate nu mulți știu dece este bine să evităm a incomoda mijloacele de tranbsport în comun deoarece în cazul unui accident, chiar dacă este o simplă tamponare la 30 de km/h călătorii simt impactul foarte puternic.
  Orice leziunie al unui călător( chiar daca face un atac de panică ) suferit în salonul mijlocului de transport în comun este considerat un accident cu victimă iar conducătorul auto nu mai poate părăsi locul accidentului fără încuvințarea poliției ! ! !
  Pe lângă faptul că este absolut oribil să pui în pericol viața călătorilor, acest lucru duce la întârzieri fantastice pe traseu și afectează foarte mulți călători ! Trebuie avut grijă și să ne gândim că și timpul concetățenilor este la fel de important ca al nostru.
  O zi faină , și + !

  • Songoku BusDriver

   Multumesc frumos pentru tot ce ai zis . Sunt foarte putine persoane care stiu ce se intampla daca se loveste o persoana in masina , doar pentru simplul fapt ca eviti un smecher care sichimba banda brusc fara semnal sau iti iese in fata de pe o straduta .

 3. Alexandru_Paul

  Bravo pentru clip, situatii in care nepasarea unora si lipsa de putina logica pot avea consecinte destul de grave

 4. lorinczi.thomas

  Ma gândesc cu groaza cum țineai înjurăturile in tine că sa nu se audă in tot autobuzul

  • AragazCuBuleDeAer

   Cabina la Mercedes este izolata destul de bine, daca mai haraie si un radio, nu se aude in compartimentul calatorilor.

 5. Toata stima pentru conducatorul auto de la RATB!!!!

 6. La 1:23 pare sa fi claxonat un pieton la o distanta de 1m … urma sa si te opresti la rosu, nu era necesar. Ai mai si sters sonorul de la filmare.

  • Songoku BusDriver

   Dupa cum ai vazut ea avea gluga pe cap si intrase pe sosea . Nu crezi ca era normal sa o avertizez cu claxonul si sa ii arat ca a gresit ? Ca pe viitor sa fie mai atenta . Da ma rog e parerea ta . Si legat de sunet l-am dat mai usor pe momentul claxonului pt ca este destul de stresant sunetul , mai ales pt mine cand il aud de foarte multe ori pe zi . O zi buna

  • Nu este parerea mea, este un articol in codul rutier ce interzice claxonarea din scurt, poate femeia aia se speria si sarea in fata masinii. Sunt de acord ca nu avea ce cauta pe sosea.
   PS:Ai lasat sunetul de claxoane la toate fazele mai putin la cea cu pietonul, te-ai saturat de sunet fix la faza aia … O zi buna si tie 🙂

 7. rasta4ian

  Nu ar fi bine sa se doteze mijloacele de transport in comun cu camere OMOLOGATE?

  • Da, ar fi bine. Numai ca, acea CAMERA OMOLOGATA trebuie cumparata chiar de catre driver. Cine ar da banii (vorbesc de conducerea Regiei) pentru asa ceva?
   Dar, pana atunci, sunt bune si NEOMOLOGATE.

 8. simionbaws

  Cat de multi idioti, si cat de calm esti. Teach me master!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!