It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nino-Nino #3 Intarziati si ambulanta

Adăugat de verdenpom
Raportează ca șters! 15

Am lasat clipul nitel mai lung; clipul incepe cam de unde am inceput sa aud eu salvarea si sa belesc ochii sa o caut. Cand ajung la semafor deja o vazusem in oglinzi si tot nu pot sa inteleg de ce restul au procedat asa… adica auzi ambulanta, ma gandesc ca au si vazut-o si totusi au pornit, opel corect, logan corect, ceilalti 2 cu vw nici o treaba cu condusul, aveau spatiu destul de refugiu in stanga toti 3 dar 2 dintre ei au preferat sa incurce salvarea…

Ce mai caută lumea:
 • nino nino vine ambulanta
 • bug mafia nino nino vine ambulanta

5 comentarii

 1. girofarul albastru inseamna sa acorzi prioritate nu ca trebuie sa te opresti. Nu au gresit cu nimic cei doi soferi deoarece dupa cum vad sunt 2 benzi dupa intersectie si nu au incurcat cu nimic ambulanta, i-au lasat spatiu (banda libera). Eu in locul tau daca tot stiam ca vine, m-as fi pus pe B2, dat fiind ca pe B1 era doar loganul. Per total era mai simplu ca loganul sa treaca pe B2 ulterior, iar ambulanta avea liber.

  • Si daca e spatiu de ce nu te-ai opri? in acea zona ambulanta de obicei trece cu 80-90 daca traficul sta, daca ai soferi din astia ce habar nu au ca vine ambulanta trebuie sa incetineasca. La mine lucrul e sfant, daca am loc sa ma opresc ma opresc, e mai usor sa traverseze ambulanta in acest caz.
   PS: uneori mai trec pe rosu sa ii fac loc 😆
   https://www.trafictube.ro/nino-nino-2/

  • Pai da mai, dar ce zici tu este un „ar fi frumos daca te-ai opri” ceea ce nu e ca si afirmatia din descrierea clipului „nu au nici o treaba cu condusul”. Mi se pare ca filmuletul este un pic exagerat pentru ce ai dorit sa ne prezinti. Daca vrei un filmulet cu „soferi care nu au nici o treaba cu condusul – ametiti cand vine ambulanta” pot sa ma dau exemplu cand stateam la semafor si a fost una din rarele dati cand am asculltat muzica mai tare (era o melodie care imi placea foarte mult). Si nu am auzit ambulanta din spatele meu 🙁 (i-am intarziat vreo 2 secunde).

 2. Ce prostie.. totdeauna trebuie sa te retragi pe banda 1.. banda de langa acostament.. nu banda 2..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!