Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Înţelegerea traficului

Adăugat de ghitaCJ
Raportează ca șters! 74

Stiu, in clip nimeni nu pierde sau castiga foarte mult timp, dar, daca majoritatea ar intelege mai bine traficul, daca ar utiliza logic partea carosabila si daca ar vedea mai mult de 1 metru in fata masinii, atunci tot traficul ar fi mult mai fluid, mai civilizat si participantii mai calmi. Chiar si fazele astea minore pot sa perturbe traficul (ca un val) pe o distanta de sute de metri.

8 comentarii

 1. tico ala nu avea voie sa faca stanga acolo….e interzis la stanga pe stalpul de dinainte

  • @Florian: sunt niste semne ciudate prin Cluj. In loc sa fie aditional e „pictat” pe indicator exceptia pt. autovehiculele pana la 3.5t.

 2. Pai .. tu mergeai pe o strada care in teorie are 2 benzi. Rutiera de la voi a decis ca pe prima banda sa fie permisa parcarea .. intr-un anumit fel .. vezi semnul aditional de dinainte de statia de troleu.
  Prin urmare, oras aglomerat, prima banda ocupata clar de masini parcate.
  Statie de troleu ! Exact inainte de trecere ! Unde in mod normal nu ai voie sa „stationezi” .. dar’mite sa parchezi.
  Daca nu s-ar considera alveola bucatica aia, troleul ar fi obligat sa stea sa astepte mult si bine pana il lasa cineva sa intre.

  Asadar, troleul neavand alta posibilitate de iesire .. eu consider ca poate fi considerata linistit alveola !!! Nu am remarcat in film daca are marcaje pe asfalt acolo cu BUS sau ceva ! Oricum, bine ar fi sa se dea prioritate troleului cand ise de-acolo.

 3. Bulevardul e o struto-camila, oprirea e interzisa pe toata lungimea lui, dar e tolerata din lipsa de locuri de parcare pentru riverani. De cand s-a scos traficul greu au ciopartit aproape in totalitate linia dubla continua, deci cumva are doar o banda pe sens 🙂 Probabil va fi reabilitat in curand.
  Era marcaj si pentru statie dar l-a curatat iarna, eu totdeauna las autobuzele sa iasa de acolo.

 4. @ics te cred dar e foarte dubios. Adica daca e vin de la Bucuresti si vad semnul ala, nu am cum sa ma chiorasc la ceva pictat pe el si cum nu are vreun aditional pe el…logic o sa ma duc pana la sensul giratoriu si o sa intorc. Pentru ca strada e asa ingusta…asa ar fi trebuit sa se si intample: sa fie interzis sa faci stanga acolo, pentru oricine

 5. „E” grele astea pt. unii 😉
  +

 6. @ghitaCJ Daca mai multi ar gandi asa, sigur am avea un trafic mai fluent si nu numai in zona respectiva pe Titulescu.
  +

 7. Semne „pictate”? Pai, parca semnele de circulatie tre sa se conformeze unui standard. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut nicio pictograma de acest fel printre semnele de cirvulatie de la noi din tara. Poate prin zona sta cine stie ce boss local care tine mortis sa faca stanga acolo si a aranjat cu Politia locala + Primaria, sau cine o fi administratorul drumului ala… 🙂 Si are masina pana in 3.5 tone, deci banuiesc ca are un mini van, sau asa ceva 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.