It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Intersectia Cotnari – Iasi

Adăugat de MariusGMG
Raportează ca șters! 33

In acesta intersectie zilnic cred ca exista cate un accident usor iar cam odata pe luna un accident mai major!
Oare de ce? Sper ca acest clip arata una din cauze!

P.S. In clip nu e vorba de localitatea Cotnari din judetul Iasi ci de una din intersectiile cele mai aglomerate ale orasului.

Ce mai caută lumea:
 • intersectie telecamere iasi
 • psinclip
 • intersectie gara iasi

7 comentarii

 1. Pentru ca e o intersectie foarte prost gandita. Maxim o masina din cele ce face stanga poate trece in intervalul de semafor verde.

  • De acord, dar mai sunt si cei ca masina de inghetata sau aia rosie de a blocat tramvaiul, care, chiar daca au trecut de trecere pietoni si s-a facut rosu intre timp, tot intra in intersectie.

  • Pai intotdeauna in intersectii din astea, la fiecare ciclu de semafor, este minim un bizon.

 2. Daca s-ar dori, acolo ar fi un mare sens giratoriu. Da’ na, mai bine sa fie 16 semafoare si in loc sa fii atent la trafic trebuie sa fii atent la ele ca-si schimba culoarea.
  La Zimbru se circula foarte repede si elegant de cand e giratoriu.
  Sensul giratoriu de la gara internationala a fost scos. Sa vezi de acum blocaje.

 3. doar o proasta sincronizare a semafoarelor, NU avem semafoare pentru stanga , NU sunt sincronizate ca timpi ceea ce duce la blocaje , TRECEREA DE PIETONI de la cotnari spre piata prost plasata,mult prea in colt, un TIR care vine dinspre chisinaului intra in intersectie sub sec.5 este prins la trecere de pietonii si….vagonul inevitabil blocheaza sensul podu-ros -bucium , de aici distractie garantata.La fel este si intersectia de la granit, acolo sunt si mai ciudati timpii de semafor…dublu pentru bd.socola fata de strada dinspre carrefour ceea ce duce la cozi imense de asteptare….

 4. Russiaaaaa 😀

  +

 5. Accidentele usoare in acea intersectie au ca si cauza semaforizarea idioata pe timpul zilei, iar accidentele mai grave din acea intersectie se intimpla noaptea cind semafoarele sint pe galben intermitent pentru ca toti cretinii au impresia ca se afla pe drumul cu prioritate daca acesta are mai mult de o banda, si intra cu 80 in intersectie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!