It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O intersecție cu probleme

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 19

Unul dintre motivele pentru care am luat camera e această intersecție, mai ales în jurul orei 8 (uneori camera arată ora europei centrale). Semafor sincronizat prost, șoferi grăbiți, pietoni (mai ales copiii) grăbiți. Am văzut faze mai grave, dar nu din mașină, ci ca pieton, ducând copilul la școală.

5 comentarii

 1. + da…daca treci prin Bucuresti o zi… o sa ai de postat pentru tot anul 😀
  vezi ca ai radoiul stricat nu se intelege nimic …. cred ca e de la antena 😀

 2. Da, cred ca de aceea am primit minusul. 😉
  Am fost de multe ori in Bucuresti si vad zilnic pe TT cum se prezinta situatia acolo. Daca merg si am camera la mine, fii sigur ca voi face un mix bun.

 3. Cunosc intersectia,e cea mai proasta din tot orasul.Eu de obicei las masina in parcarea cea noua,si merg pe jos in fata scolii sa-mi iau copii.Un echipaj la orele de varf ar fi foarte util,dar cui ii pasa?
  ionut.catalin nu are nimic radioul si la mine se aude la fel.Oare avem acelasi tip de antena???

 4. Si eu merg pe jos dupa ce las masina in parcare. Exact atunci se vede cat de problematica e intersectia, si cat de neatenti sunt soferii. Mai ales cand semaforul schimba in rosu, dar e inca glaben intermitent spre dreapta, cei care merg spre dreapta trec prin intersectie fara a lua in cont ca pietonii au verde… Si in acest caz pietonii sunt copiii care merg la scoala si evident sunt mai putin atenti decat adultii.

 5. Prezicatorul

  OPTIMUS… a batut apropoul la limba maghiara…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!