„Interviu cu un…” TAXIMETRIST

Adăugat de areveul
Raportează ca șters! 172

O discutie civilizata cu un taximetrist… o lectie de cum sa nu te mai orientezi din amintiri si sa casti ochii la drum si cum sa nu dam „lectii” decat daca suntem siguri ca avem dreptate!

(discutia a fost editata audio, din cauza zgomotului de fundal (radio)

13 comentarii

 1. te gasisi tu sa-i faci morala taximetristului…daca nici noi numai stim regulile de circulatie ne am dat naibii de tot omule

 2. Discordless

  Cicalacichicea, a crezut c-are si el dreptate sa se laude in cartier 🙂

  R: Era clar din „cartier” nenea taximetristu’… totusi a fost „cilivizat”! 😀

 3. O doamne..trec zilnic pe acolo cand ma duc la masa. E stupida rau intersectia. Ca sa nu mai zic ca verdele tine putin si se trece pe rosu la greu si trebuie sa astept o gramada sa treaca boii care mai si accelereaza

  R: sa nu mai vorbim de incadrare… in prima faza a fost un caz fericit cu o finalizare mediocra, dar cred ca „ne-am’lamurit” 😀
  L.E. de obicei se merge inainte si de pe banda de stanga si nici unul din cei care o fac nu au nici o treaba cu asigurarea de dupa…

 4. verdenpom

  a crezut ca face pe lupul moralist cu tine macar nu a zis nimic de familie si despre mezelurile de la real

 5. Dar nici dupa ce i-ai explicat foooarte frumos n-a lasat-o mai moale. Putea sa zica: „Da, domne, o sa ma uit data viitoare cand trec”. De ce nu sunt si d’astia?! Oricum, bine ca nu te-a luat la claxoane, injuraturi sau flegme 🙂

 6. @verdenpom si @Hellvis… o tinea pe-a lui dar civilizat inca de la inceput… era pe la 60 ani omul, incapatanat, dar nu stiu cati ar fi vorbit ca el, ma refer la taximetristii mai tineri.

 7. verdenpom

  eu vorbesc cu oricine, pana si cu femeie de servici de la facultate am intrat in discutii civilizate

 8. – Si daca ia tinut morala ce ia facut,ia taiat capatina,au avut o discutie civilizata,iar daca si ceilalti taximetristi stiu regulile ca cel prezentat,de se uita dupa indicatoare o data pe an,iar marcajele de pe carosabil sunt de orientare si nu cum scrie la legea si regulamentul ala,cica stiut de ei.
  @phaenius – Lasam la o parte faza asta,urmaresti tt-ul de mult presupun,din ce prezinta fiecare aici,ti se pare ca mai stie taximetristul regulile,sunt si exceptii,dar le numaram pe degete,eu i-as chema la un test(eu fiind din Bucuresti)in sala Romexpo si le-as da sa faca cate un chestionar,dintr-o 100 la pariu ca vor trece testul doar 15,iar din aia 15,2 sau 3 au avut acelasi chestionar si au copiat unul de la altul,cand ii auzi,”nu avem parcari special amenajate”,insa unde le au si parcheaza in ele,nu,sau de ce trebuie sa ma afecteze pe mine felul si locul unde opresti tu pt a-ti lua un client pt cei care stiu ce inseamna asta si victima pt rechini ???
  – Deci lasati-ma cu stiutul legilor si al regulamentelor,ca dintr-un procent de 100% peste 85% sunt varza cu carne.
  +

  R: Nu esti deloc departe de adevar!

 9. Se vede un Phantom in filmulet.
  + pentru discutia civilizata

 10. Schumi'dinCarpati

  Fereste-te de taxi „Pelicanul” !!!

  R: Multam Schumi, voi tine cont! 😀

 11. – ; sper sa n-ajung vreodata in situatia de a pleca in paralel de la semafor cu un taxi condus de un mosulet de 60 de ani si peste 20-30m sa fim tot umar la umar, ca-mi dau foc la carnet.

  R: tu esti mai cu samanta de reisar, dai blana si sari pe frane, toate cam in acelasi timp, 20 – 30m dupa cum si sustii :))

 12. de aia opriti pe 2-3 benzi sa-si adune copiii de la scoala nu spune nimeni nimic 🙁

 13. Sunt foarte stupid refacute marcajele. Majoritatea merg inainte pe banda de obligatoriu stanga, iar banda de inainte si dreapta e o gluma proasta. Trebuia lasata doar pentru dreapta. Special nu ma bag pe ea ca sa nu ma sicanez cu toti chiorii care cred ca marcajele sunt de decor.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.