It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe interzis dar macar sa fii prudent :)

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 68

9 comentarii

 1. Cum nu stia de reguliile astea?
  Dreacu si aia cu carnet de Arges le stiu…asta la cumparat direct de la eBay carnetu de nu stie nici regula cu sens unic? :))

 2. N-a inteles nimic, te asigur. Dovada ca e ori tampit definitiv ori ghertoi este ce i-a facut si biciclistului (0:50) cauia ii taie calea din scurt, ca s-o ia pe sens interzis…

 3. legislatia spune ca trebuie sa te asiguri . Cu atat mai mult ca nu tu nu ai nici un semn. Eu zic ca in caz de accident ai fii vinovat sau cel mult culpa comuna.

  • Corect! Cel care nu cunoaşte legea este chiar cel care filmează. Avea obligaţia să acorde prioritate de dreapta.

  • Legislatia spune ca trebuie sa respecti legea, si atat. Cine n-o respecta, n-are ce alte articole din lege sa invoce. Cine intra pe sens interzis e bun de plata, in cazul unui accident, nu e mare filosofie.
   E valabil si pentru @unu. Mai cititi legea baieti, mai cititi, daca n-ati citit la timp.

 4. @al3x,

  Tu esti intreg? Legea spune sa ma asigur? La ce PLM sa ma asigur?
  Din stanga are cedeaza si din dreapta nu are cine sa vina ca e interzis – drumul meu e drept practic, nu e nicio intersectie, la ce naiba sa ma asigur?!

  Ba, mai sunteti multi?

 5. @al3x si @unu – e clar ca nu cunoasteti legea, sau cel putin n-o intelegeti. In centrul problemei sta ideea de prioritate, nu de asigurare. Asigurarea este doar un act premergator si este legata direct de conceptul de priorirate. In fata legii se constata intai cine are prioritate. Ori, conform legislatiei si a definitiei prioritatii, cine a ales o traiectorie ilegala nu are nicio prioritate, deci e vinovat 100%.

 6. NU zic ca tu nu ai dreptate moral , e clar ca individul a intrat pe interzis , doar ca in contextul dat tu esti intr-o intersectie nedirijata pentru care tu trebuie sa dai prioritate de dreapta. Cred ca politisti ar da o culpa comuna insa in tribunal ai castiga dat fiind faptul ca el e factorul „cauzator”. Si ma repet :e doar o parere @ochifaradioptrii chiar nu e cazul sa arunci jigniri gratuite.

 7. @al3x – inca o data: citeste legea. Intersectia e dirijata, pentru ca la captul celalalt al bretelei pe care a intrat contravenientul e un mare semn de interzis. O intersectie cuprinde si spatiile formate, nu numai bifurcatia in sine. Deci, nu, nu ai dreptate, culpa nu e comuna.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!