It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Intoarcere „tripla continua” masina politie

Adăugat de whitehorse08
Raportează ca șters! 10

Cred ca s-au luat dupa tir-ul care mergea pe avarii..dar asa ceva ? 🙂

3 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  De ce nu ? E in misiune. In misiune nu inseamna – asa cum credeti voi – sa aiba luminile aprinse…Lasand la o parte ca pe nici unul de pe aici, moalisti perfecti, nu v-am vazut oprind cand vedeti luminile rosii de la politie sau pompieri…Eu asa stiu, am n-am treaba, cand vad lumina rosie opresc.

  • Pinzariu Teodor

   Gresit. Daca e in „misiune” dar nu are luminile SI semnalele acustice puse in functiune este obligat sa respecte toate regulile de circulatie. Cat despre opritul la lumina rosie – aia e o lege de pe vremea cand erau 3 masini/km patrat care ar trebui schimbata pentru ca in ziua de azi daca toata lumea s-ar opri instant cand ar vedea luminile rosii, toate sansele ca autospeciala sa nu mai aiba pe unde inainta. (suntem printre ultimele tari in care avem 2 tipuri de lumini la utilajele de interventie si nici alea omogen distribuite – ca avem autospeciale de pompieri care au girofaruri albastre). Si nu stiu cate video-uri ai vazut tu pe aici pe trafictube cu indivizi care nu trag pe dreapta si opresc la semnalele rosii ale politie/pompierilor.

 2. Andrei Ciocan

  Vezi ca te contrazici singur. Daca e lege ca la rosu sa opresti trebuie sa opresti pana se schimba legea. Legea e buna, numai tu o interpretezi gresit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!