9 comentarii

 1. Asta e ploaie? In razboi pe vremea asta faceam plaja!

  In 24 ai fost in trafic:(? A fost potop:|

  +

 2. Salut Gelu.In sens acolo la Albinii,merg tot timpu pe B1,inainte pe Titulescu,e mai liber.Acolo langa trecerea la Panemar tot timpul e cineva parcat,lipseau taxiurile.Sensul de la Iulius il asteptam de mult.+

  • @pizma_n22 Salut! E si asta o varianta, insa apoi trebuie sa schimbi banda si in plus mai exista unii care scot botul prea mult in sens 🙂
   Da, ai dreptate. Sper s-aduca o imbunatatire generala a circulatiei in zona. De multe ori era destul de greu sa virezi la stanga de pe Slanic sau venind de la Iulius.

 3. ce gunoi ala cu tir ul

  • @ungadrian Putea s-o lase mai usor, tinand cont de ce era pe drum. Dar nah, el e in cabina, iar pietonul pe trotuar. Daca s-ar fi inversat roluri, sunt curios ce-ar fi zis.

 4. Au facut si aia un sens giratoriu sa dea prioritate la o strada secundara in loc sa puna un stop…. Cred ca e o coada acum..

  • @htudor Eu sper sa aduca o imbunatatire generala a circulatiei in zona. Ii va ajuta si pe cei care vireaza la stanga (dupa vechile directii) de pe Slanic, dar si pe cei care vin de la Iulius si intra pe Slanic. In acelasi timp, cei care pleaca de la Iulius din parcarea subterana si sunt obligati sa vireze la dreapta, pot intoarce acum in sensul giratoriu pe A. Vaida Voevod in directia str. Unirii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!