It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Intr-o saptamana prin Bucuresti

Adăugat de Mihai F
Raportează ca șters! 28

Soferi nesimtiti si prosti. Nu stiu sa tina banda, zici ca au rumegus in cap.
Nu stau sa povestesc fiecare situatie in parte, toate sunt in Bucuresti si s-au petrecut de lunea trecuta si pana azi.

A se remarca si cateva treceri pe rosu si epidemia de prostie la cei bolnavi de hepatita, asa ca bonus.
Atentie! Contine unele expresii cu caracter licentios!

17 comentarii

 1. @Mihai F Pentru ca articolul trimis n-avea titlu, am propus eu unul. Daca-i bun ramane, daca nu, se poate schimba.
  Simpatic taxistul de la 3:05-3:20. Depaseste pe dreapta peste linie continua (3:06) si semnalizeaza dreapta, revine pe banda din stanga (3:11) si semnalizeaza dreapta, ocoleste prin stanga si semnalizeaza dreapta. Foarte „de dreapta” tipul asta 🙂
  +

 2. eu sunt curios ce inseamna linia aia discontinua fix unde este gipanu’ la 4:32. teoretic e pentru cei care fac stanga dar daca faci pe acolo te duci pe contrasens. poate are cineva alta explicatie.

  View Larger Map

  • Aia e linia de demarcatie intre sensuri si mie imi pare facuta prost . Trebuia continuata pana mai sus si facuta intrerupta de la jumate incolo in sus…

 3. minus pt injuraturi … minus pt faza de la min 3.36 cand pasatul ..sau ce era ala a vrut sa se bage pe banda ta ..semnalizand si tu aproape nu l-ai lasat !!!

 4. Merci pentru minus, apreciez…ala cu passatul s-a bagat ca boul, de pe b3 direct pe b1, cu prioritate de semnal…daca iti face unul asa ceva banuiesc ca il scoti si la o cafea, nu?

 5. Passatul Break de la minutul 3:25 de ce este dobitoc ?? omul a semnalizat , mai este vorba sa fii si tu om in trafic „Dupa numar sa vede ca esti dobitoc” pe bune ??? mai lasati si de la voi unde este evident ca se putea lasa fara sa te jeneze prea tare.

 6. Daca trecea de pe b3 pe b2 nu aveam nici o problema, se vede ca lasem loc sa intre si el nu era decis ce sa faca, daca sa mearga inainte sau nu, ce vroiai sa fac, sa stau dupa el? Dupa care idiotul s-a dus direct pe b1, pe diagonala. Nu zice cumva la regulament sa trebuie sa semnalizezi intentia cu 50 de metri inainte, adica 50 de metri inainte sa treci de pe b3 pe b2, chiar daca nu a facut-o am anticipat ce vrea sa faca si i-am lasat spatiu, de pe b2 pe b1 a trecut instant?
  Si da, dupa numar se vede ca e idiot, mai lipsea un B in spatele DUM ca sa fie complet…daca nu te-ai prins, sa stii ca la asta ma refeream…

 7. Poate ca omul nu cunostea acea zona colegule…nu mai fi tu atat de „profesionist” si inceteaza a mai jignii oamenii e clar c-ai o problema. Du-te la un psiholog.

  Bun n-a selectat banda care trebuie in lungimea legala , dar a semnalizat intentia si vad ca nu trece de nici o linie continua ba chiar trece dupa a doua pe a treia fix in spatele autobuzului exact cand are linie discountinua.

  Doar pentru ca nu si-a selectat banda cu cel putin 50 de metri nu inseamna ca-i idiot , prost si hai sa inventam „porecle” dupa ce numar are fiecare.

  Pun pariu ca si tu ai fost intr-o astfel de ipostaza in care erai nevoit sa schimbi mai multe benzi , cel cu passat-ul a facut aceasta treaba cat de legal s-a putut cu minim de deranj si 90 % legal.

  De ce ai dat tu dovada in acel moment ?
  Invata sa mai lasi si de la tine ca poate vei fi tu in locul celui din passat si nu cred ca ti-ar place sa te faca unu`..ca tine ca fiind un prost si idiot.
  Exprerienta la volan asa se dobandeste ….sa mai lasi si de la tine in cazurile in care manevrele facute de ceilalti nu te pun in pericol si nu te jeneaza prea tare si sunt in foarte mare parte legale.

 8. eu ce sa mai zic va las pe voi doi sa va certati

 9. Colegu D4, te-as ruga sa te abtii de la afirmatii de genul du-te la psiholog si altele si mai invata regulile de circulatie , ca le cam incurci, daca tu zici ca ala cu Passat-ul a trecut de pe b2 pe b3 nici nu vreau sa stiu unde ai facut scoala de soferi si iti inteleg frustrarea.
  Mai mult, avand in vedere faptul ca aici este un loc public pe care il pot accesa si unii mai tineri si nestiutori in ale scrisului, invata sa scrii corect romaneste, daca se poate.
  Merci

 10. Ma rog de pe b2 pe b1(se intelege ce-am vrut sa scriu) , acum ma inveti sa scriu romaneste ? nu ma ispiti !!!
  Iti dau lectii la condus tie ma baiatule!!!

 11. …”nu mai jignii” sau „nu mai jigni”? Intreb si eu…na ca te-am (sau team) ispitit…
  QED baiatule…

 12. Vai , vrei sa ma uit pe comentariile tale sa vad ce perle scoti d.p.d.v. gramatical ??

 13. Chiar te rog…

 14. „Nu zice cumva la regulament sa trebuie sa semnalizezi intentia cu 50 de metri inainte”

  sa trebuie ? sau ca trebuie ? o consider o greseala de scriere cum am considerat si la mine acel „i” pus la fel din greseala. Ti-am mai zis…nu ma ispiti !

 15. Da, ce sa zic, eroare de frapa, se intampla cand scrii pe tableta, e la fel ca i in plus…sau inceput fraze cu minuscule, sau expresii de genul ma baiatule pe care vad ca le folosesti masiv. Ma rog, eu ma retrag din disputa aceasta, nu-ti pot dori decat sa ai parte in trafic de idioti de genul celui cu Passat-ul, care cunoaste bine zona in cauza, ca l-am mai vazut pe acolo si in alte dimineti…Cu mentalitati din astea o sa ajungem sa ne cerem scuze ca circulam corect si regulamentar de la idioti care iti intra in fata doar ca au semnalizat si ca intre tine si vehiculul din fata era loc de o masina, loc insa pe care il lasi ca asa trebuie, nu ca intre un bou care nu stie sa anticipeze…
  Astia sunt la fel ca cei care intra pe banda de obligatoriu dreapta, desi au marcaj si placa de preselectie cu mult inainte, dupa care iti iau fata ca sa mearga drept si-ti baga avariile pe post de multumire ca i-ai lasat sa ti-o dea la clanta in timp ce tu stai de doua trei ori in coloana la stopul respectiv pe banda de mers regulamentara.

 16. Am avut parte in trafic de toate magariile stai linistit , nu suntem intr-o lume perfecta. Sanatate si drum fara poc!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!