Intr-un singur kilometru

Adăugat de Dadi
Raportează ca șters! 62

18+ la sfarsit!

8 comentarii

 1. Mai bine ti-ai baga in level. Cum ai bagat „BIP” la prima faza, puteai sa o faci si in final. E o injuratura absolut gratuita.
  Zi-mi ca aveai viteza regulamentara, not.

 2. Le-as face cadou de ziua lor o surubelnita… sa-si desfaca semnalizatoarele si sa si le depoziteze in rect, direct, trirect, whatever.

 3. Fratica tu in curba te pui sa accelerezi. Indicatoarele ce zic?

 4. @Paul Indicatoarele zic ca oamenii sa-si mai cumpere almanahul „Anticipatia” poate, poate. Cica era acolo un articol: Nu te uita la semnalizare, uita-te la roti.

  @Dadi. Cu sau fara informatia referitoare la viteza, bagatul ala e gratuit, se putea edita.

 5. @Ursul Grizonat

  M-ai terminat cu cenzuratul. Am facut clipul in graba si abia cand l-am incarcat am vazut ca n-am editat si ultima parte. N-am mai avut timp si sincer, nici chef sa-l bag din nou la editare, asa ca am pus avertizare. Mai da-mi pace, nu ma plicitisi, ca avertizarea era pusa de la inceput.

  Ce sa anticipez? Ca sunt gusteri pe drum care schimba banda fara sa se asigure si fara sa semnalizeze? Ok, e clar ca imi trece prin cap asta. Si ce ar trebui sa fac? Sa merg la fel de incet ca daca… drobul de sare, nu? Sau ce vrei?

  @Paul
  Nu as fi accelerat daca as fi fost lasat sa merg constant si nu eram incetinit de manevre ilegale facute si fara asigurare.

 6. Dadi ia zi matale cu cat o ardeai pe zona ? 110-115 ?
  Lucrurile bune nu se fac in graba. Editarea audio se face usor, de randarea video nici nu te atingi, merge PD cu SVRT ca uns . Toti injuram. Dar numai ca la mine latra cainele de ma acopera.
  Si nu uita: masina se misca cu volanul, nu cu semnalul. Geana la roti.

  Stii matale foarte bine ca „restituirea bunului furat nu inlatura raspunderea penala”. Disclaimerul ala nu tine loc de dop de urechi :-).

 7. Da, poti negocia acele curbe cu viteza de care spui, fara probleme… si fara sa tai benzile cum fac legumele la 50 km/h cu piciorul pe frana, dar nu cu masina din clip: o utilitara cu anvelope de iarna.
  Aveam in jur de 80, intr-o zona presarata pe alocuri si cu indicatoare de 60.

 8. Tot pe linia ursului 🙂
  Anticipeaza si calm,o sa mai patesti din astea sa fim sanatosi.
  Drum fara incidente.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!