It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Intră în trafic cu telefonul la ureche, apoi frânează

Adăugat de Ana Grama T. Noiman
Raportează ca șters! 88

Un individ care nu a înțeles că atunci când vorbești la telefon trebuie să ieși din trafic. El face exact invers, apoi frânează

4 comentarii

 1. Te-a invatat minte!
  Cum adica indraznesti sa-l claxonezi?!

 2. Dacă iți foloseai 50% din energia cu care ai apăsat pe claxonul ăla ca să treci pe cealaltă bandă sau măcar să incetinești, poate că…oh wait, atunci nu mai aveai material de TT.
  Ipocrizie, level 100.

  • @Vladescu: Patru chestii pe care trebuie sa le pui:
   1. pune inca o data clipul si uita-te la el, de data asta mai cu atentie (eventual stinge si TV-ul cu antenatrei, sa te poti concentra). Autorul incetineste bine de tot incepand cu secunda 3 ! Cat despre schimbat banda, vezi punctul 2
   2. pune pe pauza la 0:11. Te-ai gandit ca poate respectivul venea tare din spate, dar a incetinit preventiv cand a vazut ca autorul claxoneaza? (Ce-i aia preventiv? Unii conduc preventiv, adica de exemplu incetinesc cand vad o situatie potential periculoasa). Poate de aceea ajunge in dreptul lui mai tarziu decat daca nu ar fi claxonat… Ca sa nu mai vorbim de faptul ca dureaza un pic pana te asiguri ca poti sa schimbi banda in siguranta (da, unii fac si chestia asta).
   3. pune-ti mintea la lucru din cand in cand in loc sa ataci persoana care a condus regulamentar, doar ca sa dai tu dovada de bunavointa fata de un cocalar imputit care nu acorda prioritate in timp ce vorbeste la telefon, dupa care franeaza nejustificat… „oh wait, atunci nu mai aveai material de comentariu in care sa te dai destept”
   4. pune mana pe un DEX si vezi care este sensul cuvantului „ipocrizie”, ca nu prea se potriveste in contextul din clip, ci mai degraba in cazul comentariului tau (vezi punctul 3).

 3. Te Vad Rou

  Asa, asa… Cap sec… Majoritatea cimpalacilor, cocalarilor și alte specimene din trafic au gândirea ta, de nuca seaca. Luați-vă un hands-free, trogloditilor… În loc sa ii puneți pe alții în pericol.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!