Inutil vs. ilegal

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 133

Un fel de Batman versus Superman … nu intotdeauna apar deodata, dar cand o fac sunt mana in mana.

Unde cel cu BMW a incercat sa depaseasca TIR-ul a fost foarte aproape de locul unde era sa … am facut-o si eu lata, dar diferentele sunt urmatoarele: viteza de rulare era jumatate din cea din clipul asta, iar eu am incercat sa depasesc o masina mica, nu un TIR.

16 comentarii

 1. da..la curbele alea dintre faget si autostrada era sa mor de vreo 3 ori anul trecut. pentru ca deh…daca merg cu 90-100 la unii nu le ajunge… ar trebui marcate curbele alea cu banda continua, ar mai scadea din avant

  • „ar trebui marcate curbele alea cu banda continua, ar mai scadea din avant”
   Si eu sunt de acord… sunt foarte inselatoare, si asta din partea unuia care le stie la pietricica.

   Eu as merge cu 110-120, dar la 90 (cu cat se mergea in clip) nu ma risc la depasiri pe acolo – stiu ca e inconstienta stiind ca se depaseste in orb, dar din fericire poti sa iesi dupa cum se vede si cu 2 roti pe iarba daca te ajuta masina fara sa iesi in decor ca sa ii eviti pe idiotii din sens opus.

   La <70 daca ii o masina mica in fata (cu o exceptie de prostie maxima postata aici) as incerca pe drum drept, la inceputul acelei linii, urmat maxim de o curba la stanga acolo. La TIR, daca nu pune avarii si se opreste nu o sa incerc sa trec de el acolo ca e prea lung ca sa fiu sigur ca daca vine cineva din fata nu ma intalnesc cu el pe sensul lui.

 2. Ultimul e tata lor! Al idiotilor!

  • De aia i-am dedicat segmentul. Marea, covarsitoarea, majoritate care ma depasesc pe drumul Deva-Timisoara, oricand dupa ce am iesit de pe DN7 sunt prinsi inevitabil ori pe autostrada ori pe Calea Lugojului si asta fara sa caut asa ceva, fara sa fortez… mai ales ca de cand am autostrada pana la Traian Vuia si fac 2 ore legal pana la Deva nu mai trec de limita +10 decat pe portiuni scurte, dar tot mai rar.

 3. Mama dar ala cu bmw-ul e chiar dus cu pluta!!!!

 4. Stop-cadru 0:29 – ai facut o mica eroare. Nu are tupeu cu carul, ci cu remorca 😀
  +

 5. @RebounD11 0:08 Daca o linie continua nu-l impiedica sa depaseasca cu tupeu, orice „gaura” (pentru noi o distanta de siguranta) e buna sa se infiga acolo.
  0:42 Marcajul cu linie intrerupta nu te obliga sa depasesti neaparat, mai ales daca mai tractezi si-o remorca si nici n-ai o vizibilitate buna pe-o distanta suficient de mare ca sa poti depasi in siguranta. Asta se pare c-a descoperit-o pe pielea lui … si din pacate si a celui de pe sensul opus, care n-avea nicio vina.
  +

 6. +
  O, da 🙂 Disperatii care fac tot felul de tumbe inutile si periculoase pe drumurile nationale, reusind cu emotii mari sa dapaseasca o masina, doua, maxim 3, si care baga 80-90 prin localitati, si pe care ii ajung lejer din urma pe autostrada 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.