It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Inutili (2)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 35

ATENTIE: Contine injuraturi! (lenea la editare e mare)

Cateva adaugiri si clarificari (majoritatea evidente din clip), care oricum nu vor opri comentariile inutile, dar incercarea moarte n-are:
– stiu ca aveam cam 60 la ora cand am lovit groapa, nu 50-55 cat am zis in clip, dar dupa aia doar telefonul mi-a mai spus viteza. Efectul acelei gropi in care am intrat ca era mai putin adanca decat cele 2 de pe mijlocul drumulu isi contrasens e ca vitezometrul nu mai indica nimic… si se intampla exact din momentul bufniturii care se aude pe clip.
– cel de Cluj e facut ‘jeg’ de sotie pentru ca mai devreme in timp ce ma chinuiam sa evit gropile m-a depasit venind cu faza lunga pornita. (nu, nu blituri ‘preventive’, faza lunga continua). iar depasirea a facut-o ca sa mearga in fata mea mai incet, taind curbele. Macar s-a prins ca a gresit la final.
– la aeroport taxiul are prioritate, dar toti din fata lui au aplicat o regula de bun simt, a fermoarului, ca sa iesim toti si sa nu blocam parcarea. Vina principala e a aeroportului ca una din bariere e defecta, dar taximetristul tot nesimtit si inutil mi se pare. Mai ales ca apoi pe drumul judetean care duce la aeroport a mers cel putin pana l-am depasit suficient de incet sa formeze coloana in spate.
– la ultima faza, candva nu demult acolo nu era semafor si exista un indicator cu ‘obligatoriu inainte cu exceptia MAI’. Au luat indicatorul jos si au pus semafor si lasat marcajele. Au mai pus si o zona hasurata inutila si nesemnalizata din timp, care oricum ar obliga doar sa schimbi pe B1 si sa nu ajuti deloc pe cei care au verde intermitent de pe strada din dreapta.

4 comentarii

 1. @RebounD11 0:11 Urate sunt gropile alea 🙁 1:24 Ha-ha, nu asa se merge la Cluj, doar idiotii circula asa, de oriunde ar fi si oriunde s-ar duce 😆
  +

 2. Sa inteleg ca este ceva competitie intre firma unde lucreaza doamna ta si Arobs? :)) A reactionat foarte urat cand a vazut.

  Ps.: Pt faza 2, recomand fastforward… a fost plictisitor o buna parte din timp.

  • „Sa inteleg ca este ceva competitie intre firma unde lucreaza doamna ta si Arobs? :)) A reactionat foarte urat cand a vazut. „
   O fi… nu stiu. O lucrat la un moment dat cu oameni de la firma aia si i s-au parut de calitate indoielnica. Reactia a fost legata de comportamentul soferului, faptul ca a vazut ca sunt de la Arobs a fost un fel de confirmare a impresiei anterioare.

   „Ps.: Pt faza 2, recomand fastforward… a fost plictisitor o buna parte din timp.”
   Se pierdea efectul 🙂 Daca erau mai multi nesimtiti puneam pe FF… daca ajungeam sa mai ies din aeroport 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!