Un „italian” cocalar cu BMW

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 426

#Bacau
Un nesimtit cu BMW inmatriculat in Italia… restul e in clip 😀

15 comentarii

 1. bravo colegilor din spatele tău că nu l-au lăsat pe măgar să intre

 2. ” Italian ” cocalar cu beemveu, e pleonasm 😉

 3. +, +, + si +!

 4. Bravo,asa se face!+

 5. Ursul Grizonat

  Cumva i-ai prezentat coloana de masini oprite ? N-a facut spume la gura ca o soacra ofticata ? Cauta-l pe la Arena, parcat pe locurile alea albastre cu H pe ele.

 6. @Ursul Grizonat,

  Abia astept sa se termine perioada asta cu ei… sunt pline soselele de „italieni” si parca mai nesimtiti ca niciodata. Nu toti sunt imbecili, dar sunt unii care intrec orice limita 🙂

 7. Ursul Grizonat

  Eu m-am abtinut sa spun ca e gradinarul unuia plecat in croaziera in jurul lumii. Mule sunt masini inchiraite, vin sa se dea rotunzi. Asta nu de ieri de azi. Cauta-l pe la Arena si fa-i o poza la tichetul de asigurare.

 8. poate ii e dor de cioaba! si se duce….

 9. Pai a venit italianu’ in Romania sa-si trateze cariile si ciupercile de la incaltarile second-hand pe care le poarta pe santier in Italia.

 10. buuuuuuun!

 11. @ochifaradioptrii Bine ca biciclistul s-a pozitionat acolo unde de fapt n-avea ce cauta, ca sa-i dea prilejul lui Mr. Coca sa-si faca auzit claxonul. Ce dobitoc! 🙁
  + fara rezerve

 12. Ma dar rai sunteti,putina mila,le-a murit si lor regele,poate se ducea dupa el…

 13. Meh, tocmai m-am intors din italia, unde am condus zilnic cam prin toata partea de nord, mai bine de doua saptamani, mai ales pe soselele nationale si locale (deh, autostrada e cam scumpa la ei :). Impresia mea e, tosusi, ca in Italia se circula mult mult mai civilizat decat in Romania. „Italianul” ala n-a invatat nimic acolo. Stiti vorba: a plecat bou in Italia si s-a intors vacã.

 14. @Kor
  nu toti italieni sunt „terroni” 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!