It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Iubim femeia la volan

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 44

Undeva într-un univers paralel, femeile fac o parcare laterală corectă și bărbații conduc ca orbeții.

Ce mai caută lumea:
 • cine canta romanta iubesc femeia

8 comentarii

 1. Faza cu „Obligatoriu Inainte” nu am inteles-o.
  Prima portiune era inainte, insa urmatoarea la stanga avea semnul corect „Inainte si Stanga”.
  Sau nu vad eu bine?

 2. furia rosie turbo

  Nu fi chiar atat de rau,prima s-a retras cei drept fara semnal ,dar o fi intrat un pic in virie din cauza ca o fortai (mergeai foarte aproape de ea,si asta stiu de la nevasta mea la fel face si ea citez:” ce sta ala in spatele meu” si intra in panica vrea sa plece mai repede din fata lui,uita de semnal chestii de genul,ea fiind sofer de nunti,botezuri si cumetrii),Loganul care s-a bagat in fata ta la fel fara semnal,insa daca nu era el oricum ai fi pus frana ca mai era unul care mergea incet in fata lui,dar ar fi trebuit sa te lase ca avea spatiu,in plus s-a retras imediat,la indicator mi se pare gresit din partea celor care l-au pus, obligatoriu inainte si la stanga inainte de intersectie trebuia decat obligatoriu inainte.Ce-mi place,e sageata de jos pentru inainte de pe mijlocul benzii,dupa care brusc doua benzi,cred ca asta a derutat-o si pe ea de a virat de pe banda care nu trebuia.Cat despre cel de interzicere a virajului la stanga, cred ca se refera doar la a nu intra pe strada cu sens unic, care vine din fata adica a nu se incalca dunga continua si sa te trezesti pe contrasens. Eu am citit aici https://www.pdc.ro/indicatoare-rutiere , daca intelege cineva altceva astept lamuriri.

 3. @b19rrx: primul e semn de sens unic (patrat) celalalt e semn de obligare la stanga si inainte (cerc). Semnele sunt corecte, zoso te-a indus in eroare ca a scris obligatoriu inainte pe semn de sens unic..

 4. alin.mihai.902

  @verdenpom: Cristian Vasile – Iubesc femeia

 5. pinguinu nuclear

  ok, si vreau sa iubesc femeile la volan, dar nu deranjeaza volanul?

 6. @pinguinu nuclear – Dai scaunul mai in spate si rabatezi spatarul, daca nici asa nu ai loc mai ai 3 variante: scaunul de la pasager, bancheta spate iar daca ai caravana rabatata bancheta spate si de acolo incolo stim noi ce trebuie sa faci… o perna+ un film si somn 😆 .

 7. barbarella

  hmmm, din experienta mea proprie barbatii chiar conduc ca orbetii…deci…suntem pe jumatate intr-un univers paralel? legat de video: cam cauti nod in papura daca astea ti se par tie evenimente notabile in trafic. nu ii suport nici eu pe aia care vb la telefon, dar in oras vad din astia la toate intersectiile. acolo cu inainte sau la dreapta era si indicatorul pus alandala. plus ca faza cu parcarea e umpic exagerat, locurile nu sunt marcate din cate vad si practic nu incurca pe nimeni. in 30 min circulat prin Cluj strangi muuuult mai multe nereguli si mai grave decat ce ai aici. A, am uitat. Tu ai filtrat sa fie numa femei.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!