Jackass from Botosani

Adăugat de Midnight Maniac
Raportează ca șters! 15
Ce mai caută lumea:
 • midnight botosani

26 comentarii

 1. 0:50, stanga , caruta. Intravilan, se poate.

 2. -Intro de 19 secunde, nou record.
  -se scrie fie gives, fie gave în contextul tău

 3. Eddiemcstanley

  Esti B2 lover de asta ti-a aratat!

  • istetule sunt in localitate cu 60km/h cat de lover sunt ?

  • (◕‿◕) roxor

   @Midnight Maniac, pe mine ma doare-n plua ca esti in localitate sau pe Marte cu 60. Aveai B1 libera, foloseste-o. Nu eu zic asta…ci legea.
   Deci, jackass-ul esti tu, nu ala care ti-a aratat „mandria”, pe buna dreptate.

   P.S. Aia cu biciclistul si cu tiru` parcat nu tine. Puteai schimba banda dupa trecerea de pietoni, omu` trecea legal de tine, tu circulai legal, iar cand dadeai de biciclist…treceai pe b2. Dar nah, e chin mare sa dai semnal si sa tragi cateva grade de volan. Mai ales ca nu erai singur pe drum, aveai cel putin o masina in spate care mergea mai repede ca tine.

  • Roxor nu ne tragem de bricinari asa ca nu imi vorbi de organele tale ma lache, citeste ce am scris si mai jos

  • (◕‿◕) roxor

   @Midnight Maniac, ce am vrut sa zic (mai vulgar) mai sus e ca nu ma interesaza VITEZA ta. Esti liber sa mergi cu cat te tine hardughia…dar unde poti, trage-te pe b1. Si aici puteai. Eh, ca n-ai vrut tu sa mai schimbi banda din diferite motive, e alta treaba, da` nu-l face pe ala magar.

   P.S. Eu ti-am zis jackass, tu ma faci lache. Eu ti-am zis pe baza a ce se vede in clip, tu mi-ai zis doar pentru ca am alta parere decat a ta…bravo.

 4. la teorie spune ca se circula pe prima banda libera , nu pe a2a 😉 sa o arzi pe b2 cand b1 e libera este un reason foarte intemeiat pentru cel care a aratat degetul. + pt el, – pt matale.

  • alt istet ca sa il lamuresc ii spun ca erau masini parcate pe b1 dupa care era tirul parcat iar pe b1, se vede in filmare pt cei cu orbul gainii plus ca la 7 metrii lungime si cu marfa nu faci slalomuri ca smecherul.

  • Foarte des sunt masini parcate pe B1!!! Se vede clar la 0:19!!! Este localitate!!! Foarte des sta radarul exact in acea zona!!! Daca era radar si-l blita unul bine intentionat, statea in spatele lui… Spune-ne tu ce viteza avea ala… si cine a incalcat legea??!!! Mi-e sila de tine…

  • 0:19 – 0:37 nicio masina parcata –> repliere pe b1 … ar trebui schimbat titlul filmuletului in „ASA NU”

  • @destroyerul ba da destept mai esti. Te las pe tine cu turismul sa faci replieri pt 17 secunde. Eu unul prefer sa raman pe B2 ca eu platesc marfa defecta plus ca odata intrat pe B1 ca sa las loc la smecheiri pt doar 17 secunde nu mai intru pe B2 decat dupa ce opresc si iau la mestecat vitezele de la zero. Nu va mai cacati pe voi astia cu carabusii care doar faceti faleze.

  • @destroyerul: Exact cand apare primul cadru, dupa intro, sunt doua masini care sunt de vanzare. Dar daca ai ochelari de cal, problema ta…
   @toti care il blameaza pe autor: Uitati-va si voi la marcaje! Era foarte aproape de ele!!! https://www.google.ro/maps/@47.552366,25.910196,3a,75y,132.93h,67.55t/data=!3m4!1e1!3m2!1s_1s1ceH2PWwPdqom2xdezg!2e0
   @Midnight Maniac: Dupa capul si mintea lor, trebuia sa te repliezi pe B1, sa treaca ghiolbanu de botşeni cu ‘jde’ kilometri la ora, care se grabea sa fie primul la trecerea la nivel cu calea ferata. Cine nu stie zona/potiunea te poate acuza, insa pe nedrept! Restul e cancan, din comuna botosani.

 5. :)) citeste legislatia rutiera, apoi urca`te la volan… la cat de pustie era strada aia se putea circula lejer pe B1… cat despre marfa si aici sunt niste proceduri in functie de care se aseaza si se asigura in duba sau ce este, tocmai pentru treaba asta, sa poti sa circuli regulamentar si in siguranta.. have a nice day !

 6. Cine stie mai multa legislatie.. intreb si eu ca m-am ramolit.
  Cat e amenda pentru un presupus mers pe B2 in conditii discutabile si cat e amenda pentru aratat 2,5-ul ? Umbla vorba ca prin Germanica se ia 5000 de coco la faza 2.

  @Midnight Maniac baga la descriere cu ce te dadeai in momentul clipului, ca poate unii cred ca e filmat de pe o prajina pusa pe Matiz 🙂 ZI calm ca 120 de cai pe 2 toen e una iar pe septica e altceva.

 7. Daca ar fi sa procedez ca cel cu Hyundai (ceea ce nu fac din motive de 7 ani de acasa), ar trebui sa invat sa fac gesturi de genul asta si cu degetele de la picioare. 🙂
  Era suparat ca Maniacul merge pe B2 ? Dar el sughita ca merge pe B1 ? Dar hai sa nu vedem barna din propriul ochi, ci paiul din ochiul celuilalt.
  Ca idee, nu tin partea nimanui. Dar jackass-ul are masina verde.
  @Midnight Maniac- invita-ti criticii sa conduca un Sprinter de 3,5 t plin, sa vada si ei cum intra in balans la crosetari.
  Fa ceva cu engleza. Daca vrei te pot ajuta cand vrei sa editezi textele, fara nicio ironie.

  • – Limita in localitate este de 50km/h, nu de 59km/h.
   – Doua benzi exista tocmai pentru a permite decongestionarea traficului. Daca tu ai fi mers legal (B1, 50km/h) nu ai obliga poate pe alti participanti la trafic cu buburuze sa incalce regulile pentru a te depasi. Asa cum tu nu ai chef sa schimbi banda pentru 20 de secunde, poate nici conducatorii de buburuze nu au chef sa stea in spatele tau pentru 5 km dupa aceea, ratand singura posibilitate de depasire din cauza lipsei tale de chef.
   + Desi este clar ca ti-o meriti, cei 7 ani de acasa sigur lipsesc celuilalt. Daca eram in locul lui si aveam camera, asteptam frumos in spatele tau si te postam pe urma pe TT, ca exemplu de asa nu.

   Cum este de 2-1 pentru minus, pentru clip-ul asta iei minus de la mine.

 8. + pt ca ne-ai aratat dragostea ta pt banda 2 😉
  Lasam semnul pacii,care ti-a fost aratat cam pe buna dreptate,insa ce preferi semne si franari violente in fata,sau mersul pe B1 sa faci loc fiorosilor,astfel evitand ca marfa sa vina gramada peste tine,viteza nu aveai sa poti spune cum sustin unii ca ti-ar intra marfa in balans,eu stiu ca masina intra in balans cand ai marfa peste kg din talon,sau transporti lichide in recipiente umplute jumatate,pt ca unii patroni prefera cheltuielei mici pt bidoane care de multe ori nu sunt etanse pt a pute fi umplute ochi,asa s-ar evita balansul,iti spun din proprie experienta,stiu ce inseamna marfa de toate felurile si transport pe diferite marci si categorii de vehicule,dar cu toate astea ai un + justificat si printr-un comentariu 😉

 9. El ti-a aratat semnul pacii si tu ne-ai aratat ca nu le ai cu legea. 🙂

 10. Inițial am vrut să dau minus pentru viteză, și să-l ignor pe Jackass. Dupa ce am citit comentariile am dat plus și am ignorat viteza!

  ART 42. Când circulaţia se desfăşoară pe două sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de către conducătorii de vehicule în funcţie de intensitatea traficului şi viteza de deplasare, având obligaţia să revină pe prima bandă ori de câte ori acest lucru este posibil, dacă aceasta nu este destinată vehiculelor lente sau transportului public de persoane.

  Deci posibil, nu obligatoriu indifernet de situație. Dupa aproximarea mea dacă respectai pas cu pas fiecare obligație (linie continuă, trecere de pietoni, semnalizări, distanțe) rulai cam 100 m pe B1.

  ART 101. Când drumul are două sau mai multe benzi pe sensul de mers, vehiculele se conduc pe banda situată lângă acostament sau bordură. Celelalte benzi pot fi folosite succesiv, de la dreapta spre stânga, dacă banda de circulaţie utilizată este ocupată, cu obligaţia de a reveni pe banda din dreapta atunci când acest lucru este posibil.

  Din nou, obligația să revii pe B1 cu specificația, dacă este posibil.
  Mai mult, nu există sancțiune! Și în cazul în care te amendează un polițist „zelos” cu un articol la „apreciere”, câstigi fară probleme în instanță!

  Pentru jackass:
  ART.102 (1)Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice
  22. săvârşirea de către conducătorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participanţilor la trafic

  • @JeanS multumim, articolele date de dv cred ca sunt mai mult decat necesare pentru cei 33 sa le deschida ochii

  • @JeanS
   Pentru ca expunerea sa fie completa, am adaugat comentariul care continea mentiunea referitoarea la sanctiunea de clasa a IV-a pentru gesturile obscene 🙂 si link-urile aferente, avand in vedere ca sunt articole si din OUG si din HG.

   In mare aveti dreptate, insa doresc sa fac urmatoarele precizari. Lasand la o parte banda pentru vehicule lente sau dedicata transportului public de persoane, bineinteles ca e vorba de posibil, nu obligatoriu indiferent de situatie, pentru ca asa ceva nu se poate.
   Acel „posibil” sau nu vizeaza situatii in care pe prima banda se deplaseaza alte vehicule cu viteze inferioare si revenirea pe B1 nu este posibila din motive de siguranta, cazuri in care B1 este ocupata cu vehicule stationate, cand prima banda e impracticabila din diverse motive: deteriorare grava sau executarea unor lucrari de reparatii/intretinere/modernizare etc.

   Cel mai bine se observa asta din art. 101, citat tot de Dvs.: „Celelalte benzi pot fi folosite succesiv, de la dreapta spre stânga, dacă banda de circulaţie utilizată este ocupată, cu obligaţia de a reveni pe banda din dreapta atunci când acest lucru este posibil.
   Obligatia exista, iar „posibilul” e raportat la o situatie curenta, de moment, de pe drum.

   Exista si sanctiune pentru nerespectarea acestor prevederi, insa la noi nu se prea aplica. E vorba de:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art101
   (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice: […]
   16. nerespectarea regulilor privind circulaţia pe benzi;[…]

  • @Midnight Maniac și @GeluCJ pentru început aș prefera sa nu ne adresăm unul altuia cu „dumneavoastră”! 🙂

   Acum:

   @GeluCJ – am greșit atunci când am formulat propoziția. Puteam să specific, eventual, că ma refer strict la situația în cauză. Adăugand soluția justiției am considerat că se subînțelege.
   ART.101 (1) 16. se aplică! De exemplu zilele trecute o actiune a Poliției în TM a sancționat bicicliști(pe unii dintre ei ,pe alții pentru alte abateri) exact la acest articol. Sau probabil cunoști sau ai auzit cazuri în care cineva a fost sancționat pentru că a virat la dreapta de pe banda de mers înainte (sau orice altă „combinație”) Printre altele, apreciez felul în care m-ai atenționat că am greșit! 🙂
   În cazul nostru nu se poate aplica, din punctul meu de vedere (nu pretind că nu pot fi contrazis), pentru cel puțin argumentele expuse mai sus: linie continua, trecere de pietoni, distanțe, semnalizări. Sunt sigur că un jurist specializat în probleme rutiere, mai gasește argumente.

 11. E grele cu traficul asta in zilele noastre. Nimeni nu mai are rabdare, toti sunt crispati… la tăț ni greu.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!