c

Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

JEGURI urbane – #2 – Trafic Bucureşti

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 50

Situaţii diverse surprinse prin trafic. Şoferi care nu respectă reguli elementare de circulaţie şi dau dovadă de lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă ai apreciat videoclipul şi vrei să ne susţii proiectul: dă-ne un SUBSCRIBE şi pe canalul nostru de YouTube. Mulţumim!

ABONEAZĂ-TE

Urmăreşte-ne şi pe:
FACEBOOK
INSTAGRAM

8 comentarii

 1. Legenda spune ca toata politia rutiera din Romania a vizionat videoclipul tau si acum chiar o sa faca ceva.

  • TrafficShow

   Legenda spune ca te vom ignora in continuare… :))

   (cu exceptia acestui comentariu)

  • esti penibil

  • doctor faust

   a devenit penibil cand a iesit din cedeaza si se supara pe ala ca nu semnalizeaza. e ca aia care nu-ti dau prioritate in giratoriu si urla la tine ca n-ai semnalizat.
   vezi cedeaza? ai permis luat pe bune si nu la pufuleti? reduci viteza, circuli cu atentie, si dai prioritate oricui, oriunde. tuturor, sau in functie de panouri aditionale. punct.
   da’ ce sa stie el..

  • TrafficShow

   @doctor faust lipsa semnalizarii poate duce la nenorociri, este absolut revoltator ca ati ajuns sa o argumentati pana si asta 🙂

   In orice caz, cred ca si noi, dar si restul comunitatii Trafictube ne-am obisnuit sa nu ne mai enervam cand citim comentarii scrise de tine.

  • @doctor faust – dar de ce saracie nu ai semnaliza la iesirea din giratoriu? nu semnalizezi lumea se opreste in sensul giratoriu in loc sa circule deorece nu iti poate ghici nimeni traiectoria…

 2. Legenda spune ca politisti de la ultima faza au remuscari acum si nu dorm noaptea 😀 😀 😀 Politia daca ar vrea ar putea face multe, chiar multe. Insa nu se doreste. Mai degraba se face o greva ceva pentru pensionarea devreme ca sunt srtesati.

 3. Politia face orice. Orice nu trebuie dar face

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.