Jet, ma!

Adăugat de midant
Raportează ca șters! 47

Semnalizarea ramane dupa mine una din marile probleme in trafic.

Daca toata lumea ar invata sa foloseasca stinghia aia din stanga volanului (sau dreapta, dupa caz) s-ar putea evita mai multe situatii si/sau injuraturi.

In filmuletul de mai sus aveti cateva exemple.

Nu mai pomenesc de cei ce trag de volan si fara semnalizeze dar si fara sa se uite in oglinzi.

Le-am dat cu carne.

La capitolul BONUS aveti un exemplar concret de jeg in trafic. Subspecie la volan!

Din pacate filmarea nu a surprins faptul cand idiotul s-a aruncat efectiv in fata mea de pe B1 si a tinut-o intr-una cum vedeti in video. Nu l-am fleshuit sa se dea la o parte si am preferat sa-l filmez in toata splendoarea in care l-a facut doamna ma-sa.

ATENTIE, LIMBAJ SUBURBAN DATORAT IMBECILILOR INTALNITI IN CALE!

Imaginile sunt mai aproape decat par!

5 comentarii

 1. Prosti, da` multi. Iar ultimul…e mai mult decat prost, e nesimtit.

  PS: Am impresia ca device-ul cu care filmezi are putine frame-uri pe secunda la rezolutia respectiva, foloseste 720p, sunt sigur ca are mai multe fps acolo. Nu de alta dar lipsesc multe cadre intermediare care te-ar ajuta in caz de nevoie. Plus ca pare ca lucrurile se misca mai rapid decat in realitate.

 2. @MihaiDun
  filmez in 720p la 60fps.
  Probabil se pierde in editare

 3. Parerea mea e ca ala nu franeaza fara motiv in fata ta ca sa nu-l depasesti…ci pentru ca asa conduce el….prost. Cand se baga in depasire detir…franeaza…nu e sigur de manevra, cand se apropie de semafor…franeaza …nu vede culoarea bine poate….cand se apropie de trecere de pietoni franeaza… Ala nici nu a vazut ca esti in spatele lui, si chiar daca te vedea tot ca o cizma conducea.

 4. cand conduci prost, conduci incet si pe banda 1
  Trebuia sa-i vezi ranjetul ca sa-ti dai seama…

 5. nu știu dacă ați observat dar cei care nu semnalizează au numai Audi, Mercedes, Volkswagen și Dacia. La dacie nu merg semnalizările, iar la restul sunt prea scumpe și nu le folosesc!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.