It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Jmecherie si lipsa de respect

Adăugat de brunyman
Raportează ca șters! 88

Localizare: Iasi, zona Pacurari – Moara de Foc.
Stateam frumos civilizat la rand sa fac stanga ca sa vad cu coada ochiului ca se baga cel din spate repede in fata mea. A trebuit sa franez bineinteles.

7 comentarii

 1. Multi fac asa acolo, am prins si versiunea cu 2 masini din spate. Dadeau impresia ca vin pe contrasens de la semafor deja (ala de la posta).

 2. Așa fac și pe ieșirile de pe bretele. Stai frumos să acorzi prioritate și când vrei să te bagi imediat după ce trece ultimul, se trezește câte unul să se bage profitând că era cu 10m mai în spate.

  • Patit. Asa se intampla mereu si cand ai un obstacol pe prima banda, stai cu semnalul pornit sa intri pe B2 cand traficul permite, dar cand se elibereaza te trezesti ca cei din spate intra inainte, ca na…timpul lor e mai pretios, iar tu mai intri…maine (daca nu esti si tu ca ei si nu te bagi cu tupeu). Nu se va schimba nimic niciodata in privinta asta.

 3. Fara sa mai punem la socoteala ca exista un marcaj care iti arata clar ce trebuie sa faci, iar autorul este singurul care respecta marcajul.

 4. Ala e un marlan, e clar! Dar asta se intampla cand lasi spatiu, te iau smecherii de prost…accelereaza si tu masina aia…
  PS: Mai era loc de o masina intre tine si cel cu Toyota? Era…de aia a si aparut 🙂

 5. Nu e ca si cum nu eram atent, se vede ca am inceput sa plec inmediat, doar ca nu vedeam de masina din fata daca nu vine ceva din sens opus si de asta nu m-am bagat repede, odata ce am vazut ca e liber am accelerat doar ca in acelasi timp s-a bagat cel din spate si a si trebuit sa franez.

 6. @brunyman Dap, a mirosit si nesimtitul ala o „gaura” pe unde sa se strecoare si hop … s-a infipt in ea.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!