Aproape juleala in DE

Adăugat de Grumpy Cat
Raportează ca șters! 112

Un sofer adormit, care nu stiu la ce se gandea, a uitat sa cedeze trecerea si aproape a intrat in mine. In masina mea erau 9 persoane. Nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla daca nu oprea. Acum nu imi dau seama, m-a vazut tarziu, a auzit claxonul si a franat… cert este ca am avut noroc si eu si el.

harta

Ce mai caută lumea:
 • juleala

14 comentarii

 1. + Dar de ce ai oprit dupa in mijlocul drumului ?

  • La un near-miss de genul asta se intampla sa iti creasca nivelul adrenalinei prea mult pentru a mai putea conduce. Am patit si eu asa, trebuie sa te opresti cateva minute, tremuri prea tare pentru a mai putea controla masina…

  • Iti dai seama ca aproape am facut pe mine. Nici eu nu stiu de ce am oprit. Asa a procesat faza creierul, a trebuit o oprire pentru o resetare rapida ca tremurau picioarele ca la nebuni.

 2. Cam asta e SOC, nu ce am vazut dincolo 🙂

 3. Urare pt tirist : „prost sa fii noroc ca esti”

 4. Ne tremura noua dapai lui.

 5. ‘Ai de plm! Ce-o fi fost in mintea lui?
  +

 6. @Grumpy Cat Daca nu se oprea era jale 🙁 Reactia pasagerei (0:11) spune multe despre situatia critica prin care ati trecut.
  +

 7. Eddiemcstanley

  Cat mai multi analfabeti si needucati poseda permise de conducere… O sa ajungem ca in filmul Idiocracy!

 8. Salut. Am facut special cont ca sa comentez:
  1. Felicitari pentru reflex
  2. Indiferent de situatie, cand vezi ca o masina vrea sa iasa la drumul principal, nu mai accelera! Mi se pare ca faci asta la secunda 4, e foarte bine, e dreptul tau. Dar putina prudenta nu strica deloc, nu stii ce se poate intampla.. din pacate nu toti respecta partenerii de trafic.
  Eu mi-am creat un tic cam prost exact la fazele de genul si cateodata chiar franez (daca nu am pe nimeni in spate), sau pur si simplu las masina sa curga la viteza cu care sunt pana trec de cei care ar trebui sa dea prioritate.
  Be safe!

 9. Ai, sa-mi trag una ! Ce reflex ! Numai privind am contractat muschii fesieri.. La tine nu cred ca mai intra un ac. .. Intre ei.. 🙂 Felicitari !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!