It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

L-a julit! Graba strica treaba

Adăugat de IntamplariDinTrafic
83 0

S-a grabit sa ajunga cu 10 secunde mai repede la serviciu si a intarziat mai bine de 10 minute probabil. E un accident cu cantec: fiecare poate declara altceva si atunci cine iese vinovat in fata politistului care nu stie ce s-a intamplat?

Postez clipul aici in cazul in care autorul nu si-a recunoscut vina, poate pagubitul da de el pe net. Nu a vrut sa ii ofer filmarea cand l-am intrebat.

6 comentarii

 1. nici un cantec.
  nepastrarea distantei…. cu oricare din incadreari din oug vrei…

 2. Sunt curios cum ar putea cel cu VW iesi vinovat la politie. A dat cu spatele la semafor? Sau ce poate declara altceva cel cu Skoda?

  • Poate declara ca cel cu Golf a schimbat banda in fata lui si l-a acrosat in lateral spate. Stiu ceva cazuri de genul in care nevinovatul a iesit vinovat doar pentru ca celalalt a adus un martor sa minta pentru el si nu a existat filmare.
   Asa, cel cu Golf se poate alege cu „neasigurare la schimbarea directiei de mers”…

 3. E prost, bai dar ce prost e, prostuuuullll….auzi mai desteptule…tamponari s-au intamplat de cand exista masini si vor exista pana cand o sa dea careva cu o bomba atomica pe terra 😉

  • Una e o tamponare usoara din cauza ca unul nu l-a vazut pe altul, si alta e una in care efectiv esti prost si intri in ala desi il vezi, e in fata ta, si il atingi ca tu „te grabesti”…

 4. wolfy_vali

  Iese la polish 😁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!