It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Jungla capitala ep2

Adăugat de Boogyman
Raportează ca șters! 47

5 comentarii

 1. 0:12 – mi s-a facut pielea gaina fiindca mi-am amintit ca am patit-o mult mai rau ca tine.

  mie mi-a iesit un jeep lasand 15-20 cm din b1 (a blocat toata banda, ce sa mai) dar la mai putin de jumatate din distanta la care ti-a iesit ala tie. conduceam o dacie cu franele dezechilibrate cred (desi putea fi si la aderenta) aveam masina in stanga: frana cu derepaj fund dreapta – prezenta de spirit a 2-a si acceleratie cu contravirare- ajuns in b2 care devenise libera (au franat aia de pe b2 si 3- vazand faza, sa le dea sanatate zeitatea in care cred) + liftoff si pendulare (frana) derapaj contravirare si revenire.
  mi-am vazut moartea/spitalizarea cu ochii – si nu am mai avut niciodata o sperietura ca aia!

  De atunci nu mai merg acolo pe B1 !!!

 2. +

  Loganul MAI este cel cu brigada rutiera + moto!

 3. @bogdanb …ce-i drept nici el nu are vizibilitate cand iese de pe straduta din cauza masinilor parcate..dar macar iesi mai incet

  @ochifaradioptrii el este..dar asta nu inseamna ca te bagi ca marlanul..cel cu Opel din fata mea a scartait din roti…daca i-o dadea?

 4. @Boogyman
  al tau a fost excelent si da nu au vizibilitate – am iesit si eu de acolo de cateva ori, totusi poti sa vezi momentul mai in spate pe trotuar…. dar parcarile acolo sunt mirifice!

  cum l-am primit eu pe ala in fata…. aaa si era noapte, deci putea sa vada farurile….imi vine sa ma dezabonez de la comentarii ca iar ma ia cu frisoane!!! 🙁

 5. CEL cu MAI merita de data asta lui sa se dea amenda DAR DE ESTE MAI si era la vinatoare :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!