Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

5 comentarii

  1. Si iar nu te intereseaza regurile si siguranta. Te bagi intre masini, dar nu tenonterseaza. Linia continua nu te intereseaza, distanta intre masini nu te intereseaza, semnalizare la depasire nu facem, conduci periculos si egoist. Esti un pericol pentru toti.

    • Asa este!

    • Funny este, ca arati greselile de la alti care fac exact ce faci tu. Nu inteleg ce vrei sa ne arati, ca nu esti mai bine ca alti?

    • Nu inteleg frustrarea ta. Din toate fazele alea de acolo doar ce am facut eu vezi? Tu ai ceva cu motociclistii in general. Cauti acul in carul cu fan. Nu-ti convine, nu te mai uita. Si gata. E ultima data cand iti mai raspund. M-am coborat destul. Sa ai o viata faina si lasa frustrarile astea inutile. Te salut.

    • Numai cine conduce prudent si respecta regulile are dreptul sa arata cu degetul pe cei care nu le respecta. Tu faci exact ce fac alti dar arati cu degetul pe ei. Asa nu inteleg ce vrei sa ne arati cu clipul.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.