c

Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Jungla Rutiera…

Adăugat de Asimplu
Raportează ca șters! 20

2 comentarii

  1. Catalin.c

    mi s-a parut ca arati f bine faze problematice pentru motociclisti, mai ales cand se baga masinile in fata de parca nu existi.
    pana cand ai mers cu 99 in localitate pe dn1.

    • In multe dintre filmele puse pe canalul meu de youtube, merg peste viteza legala si recunosc asta. Nu este ceva de care sunt mandru, dar sunt constient ca niciodata nu voi merge cu 50 in localitati si 90 in afara, vorbind asa generic. Si as putea sa maschez asta, dar nu o fac, pentru ca asta sunt eu. Ceea ce se poate observa insa, este faptul ca intotdeauna merg adaptat la conditiile de drum si la situatii. Nu ma vei vedea aproape niciodata mergand cu viteza in zone cu trafic intens, fara vizibilitate, samd. In acelasi timp respect cu strictete regulile pe care daca nu as face-o, i-as pune pe ceilalti in pericol: semafoare, prioritate, linii continue (cu exceptia celor pe care le mai calc la semafor, cand mi se permite sa ma strecor printre masinile stationate). 16 ani de B si 7 de A fara absolut nici un accident, circuland zilnic mai multe ore prin Bucuresti. Dar nu, nu sunt perfect! Numai bine!
      P.S: In multe dintre filmulete arat si faze problematice pe care le fac motociclistii. Nu tin partea nimenui, in caz ca asa ti-am lasat impresia.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.