It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

9 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Asa, mai mult retoric, cu ce viteza circuli in interiorul segmentului cu viteza reglementata ?

 2. Nu am inteles cine este mai kamikaze…

 3. iar au aparut unii care pot calcula viteza masinii in functie de „viteza” copacilor…

 4. Andrei Ciocan

  Parerea mea e ca autorul nu are 60 km / h. De aceea l-am intrebat. Nu am facut nici o presupunere. L-am intrebat pur si simplu.
  Si da, se poate calcula viteza masinii, dar in cazul de fata nu dupa copaci. Mult mai simplu si mai exact.

 5. Nu stiu altii cum sint, dar eu cind ma asigur ma uit la viteza cu care vine ceva spre mine, nu presupun ca are o anumita viteza. Asta e primul aspect.

  Al doilea aspect ar fi ca buhaii comentaci care gasesc ei o modalitate de a sari cu clontul la gainoiul autorului cind unul ca ei, tot buhai de fel, sare vitejeste peste linie dubla continua sau hasirata sau ce natie de zid o fi ala se reuseste cumva sa se zvirle cu noroi tot in autor ar trebui sa nu aiba voie pe strada nici ca pietoni. Ar trebui sa stea in casa legati in baie de calorifer cu vreo 3 rinduri de lanturi.

  Al treilea aspect ar fi ca viteza de 60 de acolo e pusa din cauza trecerii de pietoni. Pietonii nu se afla la bordul unui Matiz, ci au alta definitie. Trecerea e una cu trafic pietonal mic si e amplasata foarte nasol, motiv pentru care in trecut au reusit s-o mierleasca mai multi acolo pentru ca acele capete iluminate (de la frecusul care li se intimpla intre urechiuse si amigdale) nu au reusit sa mareasca previzibilitatea traficului acolo unde conteaza.
  Apoi ca toate trecerile de pietoni din RuIasiAh noaptea e prost iluminata, iar limita de 60 e un fel de a 5-a strigare „Valeu Lupul!” de pe raza localitatii valea luipulului unde ai doar 30-60-30-60-30-60-30-60 de vreo 70 de ori fara motiv, dupa ce niste mari meseriasi intr-ale drumurilor au reusit sa mascheze acele treceri de pietoni cu zidul pus intre sensurile de mers si prelungit nejustificat de mult catre treceri (ca deh, sa nu cumva sa intoarca vreun animal cu masina acolo, vreun animal de genul pietonului cu matizul din clip) si evident ocazional au varzuit iluminatul public FIX in zona trecerii, cum e FIX in zona trecerii pentru aproximativ 2 din fiecare 3 treceri de pe raza mun’cipiului RuIasiAh.

  Deci va rog sa ma faceti sa inteleg despre ce discutam discutii aici. Oricum, mie imi place maxim cind gameri care inca nu au permis dupa ce au jucat carmaghedon sau ce trasnaie de joc oribil au reusit ei sa joace vin si tin morala pe aici.

 6. Matizul taie linia dubla continuă ca la abator. Asta este de domeniul evidentei, dar nimeni nu zice nimic. Este curat si impecabil, autorul este de vina ca l-a ademenit sa facă manevra.

 7. NU are mai mult de 70km/h… a reactionat super bine! Felicitari… daca era in Rusia se lasa cu victime…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!