It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Karma

Adăugat de Trafucktube
Raportează ca șters! 60

Intorci pe linie continua in fata masinii de politie?

9 comentarii

 1. Stânga peste bandă continuă?

 2. aia nu e karma, e prostie

 3. Cu giratoriul la nici 100 m întoarce cu Poliția în spate.. BV mă 👏👏👏

 4. Karma a fost politia.
  Nice

 5. Taxi?

 6. La data de 8 ianuarie, în jurul orei 20:40, în municipiul Sibiu, pe strada Siretului, un sibian în vârstă de 47 de ani a virat la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și 6 puncte penalizare”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.

  • Foarte bine! Data viitoare poate va merge corect, prin sensul giratoriu.

 7. De gresit, gresim toti, dar de la greseala la marlanie, este distanta mare. Cu giratoriul la 20 de metri sa faci asa ceva, este prostie clara. Si eu fac taxi si tot in Sibiu, si nu vreti sa stiti de cate ori am avut discutii aiurea cu clienti care doreau sa intorc pe linie continua, in special pe Milea, langa sediul politiei, unde au trecere de pietoni pe care puteau traversa si sa faca comanda pe partea cealaltda de strada. De asemenea, multi au impresia ca pe banii lor, noi ca taximetristi, trebuie sa intram pe interzis 20 de matri ca nu moare nimeni, sa intoarcem pe linie continua, sa mergem mai repede, pentru ca ei se grabesc si alte chestii de genul acesta. Anul trecut, intr-o singura luna, am avut 3 reclamatii pentru ca nu am vrut sa intru pe intrezis 20 de metri, pentru ca am stat frumos in coloana, fara sa depasesc „fraierii” si sa-i fac peste dubla continua(pe distanta de aprox 50 metri) si pentru ocolit pe singurul traseu pe care aveam voie din cauza sensurilor unice din zona. Volanul si pedalele sunt la mine, nu in buzunarul clientilor, iar de viata si sanatatea lor, atata timp cat sunt la mine in masina, tot eu raspund. In afara de asta, decat sa platesc o amenda cum a platit colegul, mai bine imi fac un weekend cu familia la o cabana pe la munte. Este mai sanatos din toate punctele de vedere.

  • Huffy Probabil ca o parte dintre ei habar n-au ce inseamna sa conduci o masina, si comenteaza aiurea, iar o alta parte dintre ei e reprezentata de „soferi… descurcareti”, care chiar asa conduc atunci cand sunt la volan, si li se pare absurd sa nu faci si tu ca ei atunci cand calatoresc ca pasageri 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!