Karma is a Bi***

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 107

ATENTIE!!! CONTINE LIMBAJ NEADECVAT MINORIILOR!!!

Stateam ca *prostu*(stateam sa treaca coloana,aici au prioritate cei ce au banda libera,in acest caz nici o banda nu era libera,dar nemtii de mai nou sunt de o nesimtire rara, se baga cate cinci,sase masini in fata unui camion,ca na,ajung mult mai repede la destinatie),doamna nu mai are rabdare,si depaseste coloana din spatele meu,cei adevarat ca nu erau multe,doar vreo 10-15 masini,si se baga in fata mea,unde imi sare tandara.

Se baga cu tupeu sa treaca de camionul parcat pe partea noastra,si TAC,isi inchide oglinda… sincer m-am bucurat,caci prostia cateodata se plateste…

Carcasa sigur a suferit putin,dar din cate am vazut si Live si niste cioburi picate pe jos…Cert este ca a plecat mai departe ,fara sa se opreasca sa vada ce s-o intamplat.

Sper ca pe viitor sa nu mai repete faza…

Clipul l-am lasat mai lung,ca sa nu se creada ca am stat acolo o vesnicie…

8 comentarii

 1. Pai si cand nu au prioritate cei care au banda libera? Asa e in toate tarile, ca nu e Germania mai altfel…Oricum am dat plus, prostia se plateste.

 2. @Suhaib 0:56 La limita s-a strecut pe-acolo! Insa „limita” asta n-a mai ajutat-o si la 1:22 😀
  +

 3. vreaucontaici

  Cum arata masinile de gunoi la astia.

 4. Tu vezi doar oglinda? Aripa dreapta spate, uite ce brusc isi schimba pozitia cand se loveste de roata masinii de gunoi. Apropo de masinile de gunoi la ei, arata mai bine ca cele mai noi autobuze de la noi 😐

  • A virat stânga după ce s-a speriat de lovitură, nu a atins roata. Cu aripa dreapta spate trece la mai bine de 15cm de roată. Se vede cât se poate de clar la 1:23.

 5. weekendul asta in Franța (Alsacia) a fost ca un vis frumos comparativ cu traficul din Germania. acolo nimeni nu se băga aiurea, fără condus la juma’ de metru de fundul meu, fără claxoane, lumea politicoasă în trafic etc.

  să fie oare și materialul tehnic de vină? în DE peste tot sunt foarte multe mașini foarte puternice și/sau sport, pe când în FR erau mai toți cu mașini mai simple…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!