It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Karma

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 132

Doua faze in care soferii, sper eu, au primit ce meritau.

4 comentarii

 1. iulias stk

  Prostia dauneaza grav buzunarului 😁

 2. Sunt o gramada care vad ca un mijloc de transport opreste in statie si nu se suporta sa astepte 30s, ei trebuie sa depaseasca chiar daca e linie continua. Acum vreo 2 saptamani un jeg cu suv se gaseste sa depaseasca un autobuz oprit in statie peste dubla linie continua si dupa ce m-am oprit in fata lui, imi facea semn sa ma trag eu mai pe dreapta… cumva jumate pe banda 2, jumate pe banda 1 ocupata de masini parcate, ca sa aiba el loc. E si asta o treaba, sa-i bati obrazu’ cuiva cand tu ai soricu de 2 degete.

  • Eu am inceput sa primesc flash-uri si claxoane din spate daca las autobuzele sa iasa din refugiu pe banda 1, cum este legal fiindca ele au prioritate atunci. Deci ce ai patit tu nu ma surprinde, Florin.

 3. magnnum_carcam Smecheria asta cu „linie continua si vizibilitate maxima” + „nu incurc / deranjez pe nimeni” se pare ca nu tine intotdeauna, mai ales atunci cand Politia e pe faza si te asteapta cu bratele deschise sa te „premieze”.
  Sunt de acord cu tine, bine fac atunci cand isi fac datoria. Pentru unii cea mai convingatoare solutie ramane biciul (figurat vorbind), altfel cu vorba buna nu se poate.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!