Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

30 comentarii

 1. hahahahahahahahahahahaha
  ce prost

 2. Ha ha ha. Cum pot sa dau vreo 10 „thumb up”-uri 😀 … Daca nu se grabea politaiul il pierdea pe Schumaher…

  • Polițaiul ăla ce s-a grabit, sunt eu. Știu că o să-mi atrag dușmani in felul asta, dar nu mă ascund. Iar cate am văzut pe aceea porțiune de drum, nu v-as dori să vedeți măcar o dată. Sper că nu deranjez.

  • Tot respectul Raffy… 🙂

 3. bun asa, semnat de martor si eventual dat si clipul tau politistului… sa-l F bine.

 4. Cum fac să dau mai multe like-uri?

 5. Erau cu radarul? De curiozitate intreb, oricum l-au prins ca a depasit peste continua.

  • Radarul era pus pentru ceilalti din spate. Atunci ma chinuiam sa il reglez. 🙂

 6. MotanuBob

  Bravo!

 7. robytza_94@yahoo.com

  Ce Dn este?

 8. Ok, am inteles, i-au luat carnetul o luna pentru ca a depasit pe linie continua si l-au amendat pentru viteza, dar un cap’n’ochi pentru ca scotea fumalau dupa el i-au dat?

  • Asta cu fumul e cam ambiguu. Eu constat și îi rețin certificatul și el tb sa mearga la rar pentru inspecție. Dar dacă o repara și zice că nu a avut nimic la mașina și mi s-a părut mie, poate spune că e abuz. La chestii de genul, ori scoate fum vizibil în staționare și îl filmam, ori constatăm împreună cu cei de la RAR.

 9. Ce bine imi pare ca ia ars o amenda… big like.

 10. Imi plac membrii de pe aici :)) Nu e niciunul dintre aia care zice…uite domne militianul cum sta la panda :))

 11. HaterInTrafic

  Foarte bun!

 12. O să visez frumos. Mersi.

 13. Raffy Vizibilitatea aia „maxima” si „doar nu incurc pe nimeni” mai fac o victima. Poate ii va prinde bine o mica pauza si apoi nu va mai avea incredere in prostiile astea.
  +

 14. Mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am vazut videoclipul. Cu doua maini as semna un asemenea proces verbal ca martor.

 15. Polițaiul ăla ce s-a grabit, sunt eu. Știu că o să-mi atrag dușmani in felul asta, dar nu mă ascund. Iar cate am văzut pe aceea porțiune de drum, nu v-as dori să vedeți măcar o dată. Sper că nu deranjez.

 16. Știu că o să-mi atrag anumite antipatii, dar recunosc că eu sunt chelul ce l-a oprit pe Schumi. Filmarea e a celui ce a fost depășit și care mi-a zis că nu o va posta, drept urmare am asteptat un timp că să nu facem vreo dublura și am postat-o eu. Pentru nelămuriri sau alte cele sunt dispus la discuții amicale, repet, AMICALE. Drumuri bune și fara evenimente neplăcute.

  • E un lucru bun sa avem printre noi un „om al legii”. Poate dati o parere avizata in multele situatii de trafic ambigue. Sunt cativa utilizatori care cunosc codul rutier foarte bine dar nu ar strica si o parere din partea unui politist.

  • Mi se poate cere părerea oricând. Legea e de multe ori interpretabilă din partea tuturor. Pe litera de lege pot oricând comenta, dar e stric parerea mea și interpretarea mea. Ajut cu plăcere…doar sa mi se ceară.

  • Raffy E bine sa vedem ca Politia isi face treaba atunci cand este cazul. Daca ii mai scoateti din cand in cand din circulatie pe idioti, tupeisti, nesimtiti, smecheri etc. creste cel putin pentru o vreme gradul de siguranta pe drumuri. Thumb up! 🙂

  • Thanks.

 17. Unde sunt ăia cu ” linie continuă pusă aiurea ” , nu te-a încurcat cu nimic , ” mergi prea încet și încurci traficul ” ?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.