20 comentarii

 1. :))) ultima e faina

 2. :)))) ce tare a fost ultima :)))) cred ca l au apucat dracii,trebuia sa incepi altfel clipul,prima oara politistul iar dupa,toata ‘pleiada’ celor care n au suparat un politist la examen si au picat…iar acuma au carnet dar intra la fel in intersectie,exact ca duduia :))) prea tare

 3. Romania S.R.L.

 4. teddycarebears

  eu i-as retrage licenta si instructorului care a avut tupeul sa aduca un asemenea elev la examen ….

  • Sunt si elevi care conduc foarte bine care pica examenul doar din cauza emotiilor.Cand vezi politistul langa tine, uiti tot.

  • Un verisor s-a pierdut cu politistul. Pe un platou 90% liber nu a stiut sa faca intoarcerea din 3 miscari… se mai intampla

 5. Imi aduc aminte la traseu ca cel anterior mie era un nab la volan. Mergea cu tr 2 la 55 de km/h, dupa 5 minute s-a saturat si examinatorul si i-a zis ca daca nu schimba in tr3 il pica… eu in schimb m-am dus cu 75 pe limita de 70 in tr 4 fara probleme 😀 . Eu in 3 minute am terminat traseul, la el am stat aproape o ora…

  • Deci i-a trebuit doar 3 min sa te pice 🙂

  • Nu nu. Eu am trecut doar cu vreo 5 puncte penalizare pentru ca am semnalizat stanga-dreapta in sensul giratoriu… in schimb am fost la un pas sa cad deoarece am avut 50 pe bulevard in limita de 30 datorita inficatorului atentie copii. M-a intrebat cate indicatoare au fost in intersectie, semnificatia lor si de ce nu am incetinit, raspunsul meu a fost ca daca incetineam eu defanjam traficul. De acolo am mai condus pana intr-un peco unde am facut o parcare cu fata si treaba gata 🙂

  • Deci pe tine te-a depunctat ca ai semnalizat in giratoriu… ia sa vedem, ce face examinatorul nostru din clipul de fata? Exact, semnalizeaza stanga 🙂
   PS: si eu procedez la fel, mi se pare mult mai evidenta intentia de a continua in giratoriu.

 6. Paradoxul romanesc: desi unii se chinuie mult sa obtina permisul, ulterior sunt dispusi sa renunte foarte usor la el facand tot soiul de tampenii in trafic (a se vedea exemplarele care au trecut deliberat pe rosu).

 7. SP 0:17 Se zice ca domnia si prostia se platesc. In acest caz pare mai evidenta a doua.
  1:46 Interesanta ultima faza. Poate era exasperat si a ramas fara alte optiuni 🙂
  +

  • GeluCJ
   La prima faza as zice ca este mai degraba nepasare. Isi permite o amarata de amenda, cred ca mai mare a fost deranjul sa piarda timpul pana i-au scris PV-ul.
   Multumesc pentru apreciere.

 8. cand aud faza cu ,,masina neinscriptionata”…oameni buni, oricum ei va vad dinainte :)))) cu ce va incalzeste ca are sau nu inscriptionare?

  • Cele cu insemnele politiei sunt mai usor de observat, iar cei de pe sensul opus dau flash-uri din timp. 😁
   Oricum, mie imi este egal pe ce masina este pus radarul, sunt angajat MAI si ma pasuiesc colegii 😉 (glumesc, desigur).

  • #SP
   Haida, de… Camerele astea moderne te iau de la peste 1 km, iar omului ii trebuie vedere de vultur sa vada insemnele unui indicator cu contrast bun de la 600m.

  • jeanbart
   Nu stiu de la ce distanta te poate lua in colimator radarul pentru ca nici nu m-a interesat vreodata, dar te cred pe cuvant. Eu am propria metoda de a combate radarul: ma multumesc cu cei pana in 10 km/h peste limita legala si, de cand am permisul, nu am luat niciodata amenda.
   In clip insa, inainte de portiunea dreapta unde era masina cu radar, este o curba la dreapta in directia de mers din filmare. Nu cred ca radarul il putea lua „dupa colt”, ca sa zic asa. Cei de pe sensul opus au tot dat flash-uri cu mult inainte, dar se pare ca „victima” nu prea a tinut cont de ele.

 9. SPiel
  care e faza cu examenul ca eu nu inteleg nimic din ea?
  tipa aia a clacat si a renuntat?

  • Initial (nu se vede pe filmare) a intrat cam tare in giratoriu si nu a acordat prioritate. Apoi a oprit masina acolo si nu a mai reusit sa plece. Daca a urcat examinatorul la volan, e clar ca ceva nu era in regula.

  • De regula nu le merge bine jocul acceleratie-ambreiaj si moare motorul, in special benzinarele.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!