Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Karma Police

Adăugat de Peter
Raportează ca șters! 58

Trecut pe roșu- checked

Neacordare prioritate- checked

Rămas pieton- checked

6 comentarii

 1. Oh da. A ramas pieton sau doar avertisment? S-a scuzat lamentabil sau a inghitit in sec prostia si tupeul?

  • Permis suspendat. Politistul mi-a facut semn sa ma tin dupa ei, de aceea mi-am si schimbat traseul. Nu stiu alte detalii legate de justificarile pe care le-a invocat, eu am ramas in masina pana cand a venit politistul cu PV-ul in care am semnat ca martor.

 2. E semafor separat pentru stanga si s-a luat dupa cel pentru inainte care pare sa primeasca verde odata cu tine?

  • Da, este semafor separat pentru viraj la stanga. Si presupunand ca s-a luat din neatentie dupa verdele pentru mers inainte, tot trebuia sa imi acorde prioritate.

  • Asta e evident, prioritatea (de dreapta) n-am pus-o in discutie. Doar ca initial i-am vazut si pe cei de pe prima banda pornind odata cu el si nu realizasem ca cei pentru stanga au ramas pe loc.

 3. Euro Driver King

  In intersectie tu aveai prioritate, era obligat sa iti acorde prioritate pentru ca a a facut stanga. Ca bonus trebuia sa il trimiti inapoi la scoala de soferi, poate asa va invatata acordarea de prioritate.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.