It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Karma sucks

Adăugat de bogs
61
Cand a trecut tipa din Porsche pe langa mine, am impresia ca m-a cam injurat dupa ce am am speriat-o. Doar ca karma lucreaza si dupa sufletul omului :D. Singura parere de rau pe care o am este legata de VW-ul lovit, din pacate nu am avut timp sa ii las nr-ul de inmatriculare pentru ca eram in cursa….

15 comentarii

 1. Citește pe buze. Zice : MULȚUMESC ! (deși oricum avea prioritate)

 2. A lovit-o bine: aripa, far, bara, grila, poate si capota.

 3. Ok, n-a fost atenta si i-a jumulit omului Golful. Intrebarea este daca a oprit sa-i lase sub stergator un bilet cu nr de telefon sau a plecat, cum fac de regula cei care au impresia ca nu i-a vazut nimeni.
  bogs
  „din pacate nu am avut timp sa ii las nr-ul de inmatriculare pentru ca eram in cursa….”
  Si cand ai terminat cursa, ai avut timp sa treci pe acolo ?

  • Iti dai seama ca 10 secunde in plus era extraordinar de mult timp pentru acesta… ii cadeau picioarele daca intarzia 10 secunde deoarece era in cursa, cursa prin oras pe masina mica printre blocuri de zici ca are tahograf…

 4. Ea mai avea putin si iesea de pe acea straduta , nu inteleg de ce te-ai ofticat , pentru tine a fost mai usor de dat in spate , pentru ea ar fi fost mai greu , trebuia sa dea inapoi pana la prima intersectie , asta ca sa nu te tina pe loc pana parca temporar pe unul din trotuare.
  Faptul ca a lovit acel Golf imi confirma ca nu prea le are cu volanul si nici cu proportiile masinii pe care o conduce , cu atat mai putin s-o fi obligat-o pe ea sa dea in spate.
  Te-ai intors pe acolo sa-i lasi un nr de telefon celui cu Golf ? daca tot ai camera si s-a filmat incidentul ? Daca nu esti fara obraz , ai postat doar sa ai material de trafictube.

 5. Nu inteleg ce ti-a facut de functioneaza karma dupa sufletul omului?? Se vede pe buze ca zice multumesc si pe langa asta apleaca capul !

  Cam ce ai fi vrut…sa dea cu spatele ca sa intri tu pe strada??

 6. Si cel cu Golful raschetat,daca ar fi fost pe ultimul loc de parcare(imediat in dreapta lui cum se vede in video),poate scapa de julitura.Ghinionul lui.
  Cum fuga de raspundere e deja in firea romanului de pretutindeni,chestia cu lipsa de timp legata de cursa,trebuie imediat rezolvata dupa:un biletel sub stergator cu un text scurt si un nr.de telefon.

  • oskar77adi

   uite=te mai bine si-ai sa vezi ca locul unde Golful stationeaza NU ESTE MARCAT..deci..NU este parcare acolo..tocmai ptr a preintampina asemenea fapte..probabil a incolodat-o…putin curba..sper ca a oprit si-a gasit proprietarul lasandu-i RCAul

  • @oskar77adi-Uita-te tu mai bine din nou la ce am scris eu „…daca ar fi fost PE ULTIMUL LOC de parcare(imediat in dreapta lui cum se vede in video)…”.Asa ca nu ma corecta de-aiurea,numai asa ca sa-ti vezi nick-ul pe-aici pe undeva

  • oskar77adi

   Vai ce rautacios poti..fi…zau..Sa sti ca nu tin neaparat sa-mi vad numele pe aici..din partea mea poate s anu existe..si apropo nu ti-am zis cu nume de rau..Imi cer skz dl daca te-am facut sa..te simti prost „corectandu-te..”..Nu asta urmaream..ci faptul ca o vina are si acel golf..lasat acolo pe un loc nemarcat..Dar cum in Bucuresti locurile de parcare sunt o grava problema ptr ca o familie are 3-4 masini..e clar..!

 7. Confucius zice că atunci când dai cuiva o cameră și îl trimiți în trafic toată lumea va avea ceva cu el.

 8. Nu stiu unde-i Karma,dar te cred pe cuvant …

 9. Imi explici te rog de ce crezi ca aveai prioritate fata de porsche? nu sunt ironic.

 10. paul18andrei

  Si daca aveai client in masina intelegea ca trebuia sa opresti sa lasi un biletel. Caracter.

 11. cristy sb

  Omule, cum sa intri asa si sa te surprinda ca straduta este blocata? Cand dai coltul te uiti inainte. Gagica cred ca a fost speriata de manevra de taximetrist si nu a fost atenta la urmatoarea manevra. Oricum +. Nu ai nici o vina ca nu a fost atenta la manevre 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!