It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Karma bat-o vina. Cand politia nu doarme

Adăugat de grcgbr
22 0

Un videoclip nu cu multa actiune, dar arata cateva lucruri :

-cei care ne tot intra  in fata in coloana, si pe care unii dintre noi ii si lasam sa intre in fata(nu va inteleg,va place la semafor probabil) nu s-au nimerit acolo,ci o fac repetat,ei sunt „artistii” tricotatului,recidivistii

– cu tot „tricotatul” lui, nu a fost in fata mea cu mai mult de 3 masini niciodata

Actiunea se refera la Honda din stanga mea, cea cu barele de portbagaj deasupra. Urmaritii traseul, „schemele”, si la final luminile de girofar care il urmaresc pe el. M-am uitat in oglinda la semafor, pe el il oprisera. Sper ca va tricota la propriu 30 zile de acum incolo in tramvaiul 1, de care a carui linie am vazut ca era foarte atasat.

 

PS: Masina avariata de la finalul clipului, avea probabil bascula rupta, era efectiv cu burta pe sosea.

4 comentarii

  1. am observat ca sunt genul asta de soferi, care nu suporta sa mearga normal pe banda lor. intotdeauna ei trebuie sa fenteze, chiar daca e duminica si o singura masina la semafor se baga in fata sau de pe alta banda de stanga/dreapta. probabil cand ies in trafic se simt gameri, e un challenge de „smecher”, cati fraieri poti sa „faci”. se agita pentru nimic de fapt, dar asa e stilul lor. ar trebui ca politia sa intervina mai des

  2. Dar aia doi de GL opriti strategic la trecere, la 00:45, ce naiba faceau acolo? Avariatul nu putea sa lase masina 2-3m mai in fata macar sa nu blocheze banda aiurea?

    • Asa cum a raspuns si #Mihai F , masina era lipita de sosea. trebuia ridicata ca sa o poti impinge. Sunt convins ca nici nu dadea semne de oboseala bascula sau pivotul inferior, nici nu troncanea. Vw e de vina, face masini proaste. Scuze sarcasmul, nu m-am putut abtine:))

  3. Cred ca nu avea cum, daca avea bascula rupta si masina era pe burta pe sol…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!