Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Karma vs. Fabia

Adăugat de Bamgineer
Raportează ca șters! 100

Fiecare conduce cum crede, ca pe permisul lui o face. Dar cand afara e polei, si te crezi Schumacher, exista mai multe scenarii care pot avea loc. Acesta e unul dintre ele.

P.S. Nu a fost mare branza la inceput ca a depasit pe linie continua si trecere de pietoni, ca era vizibilitate. Vroiam doar sa creez un context. Dar nu e prea ok sa faci asta, ca iti intra in reflex si o poti gafa urat.

P.S.S. Nu stiu cine a cauzat accidentul, dar dupa pozitia masinilor nu sunt foarte multe optiuni.

Ce mai caută lumea:
 • cluj conduce ca un bou

11 comentarii

 1. ionutmarisca

  Cluj – Baia Mare? Din pacate pe acest drum intalnesc o multime de „Schumacheri” si consider ca a devenit foarte periculos daca nu adopti un stil defensiv.

  • Da, e vorba de Cluj-Napoca – Baia Mare.

   Mai nou, de cand am avut 1 dauna totala, daca intra un bou de pe contrasens in depasire, ma trag pe acostament, nu stau sa ii arat ca e tampit. Si ma feresc de toti prostii, ca nu sunt eu in masura sa ii invat sau sa aplic legea. Sanatatea si integritatea mea corporala, precum si tabla masinii mele, sunt mai presus decat a ii arata cuiva ca legal eu am dreptate. Stilul defensiv e optim in tara noastra.

  • Bamgineer
   Conform codului (nescris) de bune practici într-ale șoferiei de pe acest site, sănătatea, integritatea corporală și tabla mașinii tale nu trebuie să fie niciodată în prim plan atunci când conduci, ci educarea șoferilor indisciplinați, chiar dacă asta presupune și un drum pe la service/morgă.

 2. Bamgineer: in descriere ai o greseala pe care multi o fac desi nu prea-mi dau seama de ce; e destul de logica treaba: cand vrei sa adaugi o a doua nota de final nu folosesti P.S.S. ci P.P.S.
  P.S. – post scriptum
  P.P.S. – post post scriptum (logic)
  P.S.S. – post sciptum scriptum (fara sens)

  🙂

  • P.S.S. – Post Scriptum Special 🙂

  • n-am auzit in viata mea de asa ceva :))

  • tocmai am gasit asta:
   „Sometimes, when additional points are made after the first postscript, abbreviations such as PSS (post-super-scriptum), PPS (postquam-post-scriptum or post-post-scriptum) and PPPS (post-post-post-scriptum), and so on, ad infinitum are used, though only PPS has somewhat common usage.”

   Deci ar fi „post super sciptum”…pe care mult lume il foloseste dar m-as mira sa stie ca de la asta vine…sunt convins ca li se pare mai firesc sa adauge o litera la final decat una in fata 😛

  • Aici ai dreptate. Toti punem inca un S, ca si cum am mai pune sare in ciorba, ca e mai comod 😀

 3. As putea sa fac pariu ca oameni ca astia nu-si vor asuma niciodata eroarea, tot timpul o sa gaseasca alti vinovati… rationamentul lor fiind ca ei nu au mers cu o viteza mai mare fata de cat mergeau deobicei (vara). Conceptul ala vehiculat de „adaptare a vitezei la conditiile carosabilului” sunt SF-uri pentru ei.

  • Daca te uiti atent, la inceput, pe langa faptul ca termina depasirea pe linie continua si trecere de pietoni, uita-te si cat de aproape reintra pe banda fata de botul meu, desi putea lejer sa se bage frumos. Tocmai de aceea am pus si introducerea, sa avem o idee despre tipul de sofer. De obicei limitele de viteza puse de autoritati e bine sa le respecti iarna, ca sa nu ai surprize. Pacat de cei nevinovati, ca poate au ingrijit cum trebuie masina lor, si acum raman fara ea, cel putin o perioada de timp…

 4. Ce se mai bucura romanul cand cineva face accident ! 91 de likeuri pt necazul cuiva ! Ah ce bine ca l-a pedepsit cel de sus ! Asa merita !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.