It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

La Cluj semaforul e optional

Adăugat de slammin
18
 1. 3 masini trec la culoarea rosie a semaforului la podul de la gara, am lasat un pic mai mult din clip ca sa se vada faptul ca cei doi care au trecut imediat dupa ce pietonii au traversat nu au economisit mai nimic.

+ bonus unul care nu stie sa ia curba

10 comentarii

 1. Frumos pe B2? Liber tot drumul si mergi pe B2.

  • Ionut1984

   Banda 2 ca banda 2 dar parbrizul ala Iisuse. N-am vazut atata muscoiul de cand m-a facut mama. Si ce mai zici ca nu cred ca avea aerul conditionat pornit pe caldura asta.
   Si dupa cum se aude masina nici anvelopele nu le avea umflate optim.

   EU zic sa-l impuscam acum. Repede.

   @Ducu pe bune? EU zic sa se puna o regula. Ori comentam la subiect, ori nu mai comentam de loc. Ca vad ca pe toti ne cheama Topescu.

  • faceam stanga la autogara, nu incomodam pe nimeni, pe B1 de regula se forteaza camioanele care vin de pe Garii.

  • Da ionut, pe bune. Adica el face stanga la ani distanta si sta pe B2 si merge la o leguma. Pentru ca daca o simpla si banala regula nu o respectam, de ce avem pretentii?

  • Slammin, daca nu as merge zilnic pe acolo, te-as crede, dar cum merg iti spun ca nu forteaza nimeni pe B1 nimic. Hai sa nu o dam intoarsa, puteai frumos sta pe B1, dar nu, cum sa stai in spate la o Dacia?

  • Daca as fi avut masina in spate m-as fi mutat pe B1. Nu am nici o treaba cu omul si cu Dacia sa, decat ca merge pe rosu desigur 🙂 Eu am impresia ca multi soferi de tir forteaza intrarea acolo, o sa incerc sa gasesc si ceva filmari, daca le mai am. Sper ca iti rezolvi frustrarile doar pe net 🙂 Daca treci zilnic pe acolo, cine stie poate o sa ne intalnim vreodata.

 2. slammin > corect ai procedat. nu inteleg care e problema cu condusu lui ! restu da au gresit cu semaforul eu iti tin apararea slammin stai linistit

  • Art. 42. Când circulaţia se desfăşoară pe două sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de către conducătorii de vehicule în funcţie de intensitatea traficului şi viteza de deplasare, având obligaţia să revină pe prima bandă ori de câte ori acest lucru este posibil, dacă aceasta nu este destinată vehiculelor lente sau transportului public de persoane.

   Doar ziceam și eu așa stai liniștit.

 3. Ochiul Nevazut

  Esti carcotas :))
  Daca ei se grabesc (ei stiu unde) ce mai conteaza un amarat de semafor ? :))
  … Asta e Romanica noastra… dupa mine, potopul… – principiu dupa care se ghideaza majoritatea posesorilor de abecedar rozaliu

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!