Pressing … poate, poate

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 71

Astia cred ca ar fi buni la fotbal la cat pressing fac 🙂
Nenea cu C5-ul vorbea la telefon. Accelera numai de-al naibii ca sa il las … Mai era putin si ii lovea pe cei opriti pe stanga.

14 comentarii

 1. alexandrru.cb

  Minus pentru primele 3 faze, le-ai cam tras de par, puteai sa ii lasi in plata domnului ca nu incurcau asa tare. Fara suparare

  • Pararea ta. Nu tolerez nesimtirea. Merge odata, merge de doua ori si devine o obisnuinta. „Are fraieru frane! Doar nu o sa ma loveasca.”

   Prima faza : Eram cu semnal cu mult inainte si deja intrasem pe banda cand doamna decide sa dea semnal si sa traga de volan peste mine. La naiba cu asigurarea!
   Faza doi : Are cedeaza, nu s-a uitat O SECUNDA in dreapta daca vine cineva. S-a dus ca tampitul in spiritul de turma.
   Faza trei : Se baga cu japca si cu prioritatea de semnal. Cu o mana la telefon si cu o mana pe volan. Tras de volan la intimidare. In spate nu mai era nimeni. Dar e mai cool sa „fortezi nota”.

   Mai sus ai argumentele mele de ce am decis sa nu ii las. Am si clipuri unde arat ca sunt intelegator daca esti corect si nu marsav.

  • Libidau Vespuciu

   Exact la fel si eu. Cauti materiale de pus pe net.

  • Pararea ta. Te invit sa dai skip data viitoare. Astfel de argumente sunt dintre cele mai idioate.

  • subscriu, primele 3 trase de par. ai vrut doar sa fii primul.

 2. „Ce ai?” 😀

 3. ala cu C5 nu a avut cu ce sa accelereze. cu altu cu ceva cai nu mai aveai sanse sa zici NU cu mine 😉

 4. Primele 2 faze, sa zicem…Dar la a 3-a faza ai exagerat. L-ai vazut ca a pus semnalizare ca era masina pe avarii pe banda si ai accelerat doar sa fii tu Gica Contra, sa fii tu cel „corect”. Nu s-a bagat cu japca, doar omul a accelerat sa intre in fata ta. Dar tu, ce ti-ai spus : „sa mor daca te las eu” si ai accelerat ca un nesimtit. Nesimtit iti spun pentru ca urmatoarele secunde se observa o incetinire, deci ai facut asta doar ca sa ii arati tu cat de „sofer” esti. Bravos.

  • Uita-te la clip si vei vedea ca incetinirea se datoreaza celui cu loganul albastru care era cam nehotarat. Fiecare cu pararea lui.

  • Daca ai fost preventiv si intelegator cu Loganul albastru , cred ca puteai sa fii la fel si fata de cel cu Citroen.

 5. @DTC Primul, semnalizare la 0:15 si apoi incepe usor sa se scurga spre dreapta. Stop-cadru la 0:18: unde ramasese o distanta mai mare, intre cele doua masini sau intre masina si baliza directionala din dreapta?
  0:32 Privirea in stanga, viraj in stanga, nici nu vedea ce/cine l-ar fi izbit. La 0:43 a gasit o gaura, dar semnalizarea lui e in pauza de conservare.
  Ultimul poate ca n-a intentionat neaparat sa-ti ia fata, dar in acest caz s-a miscat prea lent. Ori executa manevra mai rapid, ori preferabil si fara emotii se asigura, semnalizeaza si schimba banda atunci cand se poate.
  0:56 Iarasi a fost aproape de poc. 1:14 Cum bine scria cineva aici:
  http://www.trafictube.ro/contrasens-a1/#comment-394292
  Mereu este vina altuia.” 🙂
  +

  • Tot timpul este vina altuia! 🙂 In fine, am explicat ce si cum iar daca unii cotinua ii ignor. 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!