La vanatoare de pieptoni si biciclisti

Adăugat de Boogyman
Raportează ca șters! 22

6 comentarii

 1. Ala de la 1:25 era pe sensul lui… pe de alta parte observ ca la Bucuresti si „pietonatul” se face mai prost 😆

  • Pai era pe snesul lui…dar eu stiam ca nu au voie langa axul drumului ci cat mai aproape de acostament…mi se pare tare periculos sa treci printre masini asa

  • Daca urma sa mearga altundeva decat il obligau benzile mai apropiate de bordura are voie, din lista de interdictii pentru biciclisti:
   p) să circule pe alte benzi decât cea de lângă bordură sau acostament, cu excepţia cazurilor în care, înainte de intersecţie, trebuie să se încadreze regulamentar în funcţie de direcţia de deplasare;
   Nu avem de unde stii ca nu urma sa faca stanga in intersectia prin care tocmai ai trecut unde nu sunt marcate benzi, caz in care s-a inscris foarte corect.

   Periculos sau nu, daca intrai pe sensul lui si il loveai erai unic si singur vinovat. Una e sa fie periculos alta e sa il arati cu degetul (camera?) de parca ar fi gresit cu ceva. Am observat ca e periculos sa opresti la galben sau chiar rosu in ultima vreme, dar aia un inseamna ca trebuie sa trecem toti pe rosu de frica sa nu se bage unul in noi din spate daca oprim.

  • NU crezi ca era mai in siguranta sa mearga pe langa acostament si sa traverseze pe trecearea de pietoni? De multe ori mori cu legea in brate…la ce te ajuta sa respecti legea dar sa ajungi ranit/mort? Mai bine incerci sa te expui unor riscuri cat mai mici

   Cum i-am aratat cu degetul camera?

   Vad ca e laitmotiv in mesajele tale „daca il loveai/daca te lovea”

  • „NU crezi ca era mai in siguranta sa mearga pe langa acostament si sa traverseze pe trecearea de pietoni?”
   Nu. Cel mai sigur e cand toti respecta regulile. Mori cu dreptatea in mana doar cand unul din cei implicati care scapa cu viata a facut o tampenie.

   „Cum i-am aratat cu degetul camera?”
   L-ai pus intr-o compilatie cu pietoni si biciclisti care fac prostii… ma gandesc ca atunci cand ai spus „vanatoare” in titlu nu faceai referire la Carmageddon si ca urci pe trotuare sau piste dupa ei. (sper ca nu esti prea tanar sa stii de referinta)

   Faptul ca l-ai pus in compilatia asta eu inteleg ca l-ai aratat cu degetul ca ar fi gresit… rolul degetului in cazul asta e luat de camera. Credeam ca m-am exprimat clar… se pare ca credeam prost.

   „Vad ca e laitmotiv in mesajele tale „daca il loveai/daca te lovea””
   Din contra. Sunt complet impotriva „daca si cu parca”. Dar tu ai introdus „periculozitatea” ca ala sa mearga legal. Ma gandesc ca la scenariul ala te gandeai si tu cand ai zis ca e periculos.

  • De acord la 1:25, omu m.m.c.sigur facea stg in cativa metri, perfect legal, da bubu il trimite pe trecere ca el are al regulament 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.