It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Lasa-ti permisul acasa #5

Adăugat de smokro
Raportează ca șters! 53

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Al cincilea episod. Astept parerea voastra in comentarii. Vizionare placuta!
P.S. Daca aruncati cu oua, rosii in mine … aruncati si niste paine va rog. Multumesc!

Ce mai caută lumea:
 • am uitat permisul acasa

15 comentarii

  • De acord , legislatia s-a schimbat. Gandeste-te ca daca ar fi o intersectie foarte aglomerata cand sunt vreo 7-8 masini care vor stanga si toata lumea ar ocoli prin dreapta centrul imaginar , nu ati mai putea sa faceti stanga. De aia s-a schimbat

 1. Tu trebuie sa-ti lasi permisul acasa =))
  dar imi place ca ai omor

 2. doctor faust

  Parerea mea, pentru ca o astepti conform descrierii, e ca faci ca sprite-ul pentru toate nimicurile.
  Si daca in 2016 mai e cineva care face varza traficul, cel putin in Bucuresti si alte orase aglomerate sunt aia care inca nu au auzit de stanga simultan si de ocolirea prin stanga a centrului intersectiei.
  Lasa si tu permisul acasa.

  • Ştii ce e şi mai nasol de ceea ce ai scris tu?
   Că am întâlnit intersecţie dirijată de „cap de cretă”, ghidându-te să ocoleşti centrul imaginar. Iar când a văzut că ne blocam ca idioţii, le dădea indicaţii celor care mă blocau să tragă de volan dreapta (ceea ce mi se pare normal) şi să-i ocolească pe cei opriţi. Totuşi… nu era mai simplu să nu ocolim centrul imaginar?

  • Stanga prin ocolirea prin stanga a centrului imaginar al intersectiei se face numai acolo unde drumul este in aliniament. Adica benzile de stanga se aliniaza. Daca nu intelegi, consulta un dex / intructor auto / politist. Numai bine!

  • „Stanga prin ocolirea prin stanga a centrului imaginar al intersectiei se face numai acolo unde drumul este in aliniament. Adica benzile de stanga se aliniaza.”
   Drumul nu e format doar de banda de stanga, e toata partea carosabila. Daca aveai scuar intre sensuri inainte de intersectie putea zice ca nu e in aliniament, dar asa e.

   Mai mult, daca ai marcaj e banda care te obliga (si) la stanga, e deja banda dedicata de stanga, intri la primul aliniat al articolului. Ca sfat pe viitor, daca vrei sa il primesti sau nu e treaba ta: daca constructia intersectiei nu permite (fizic sau doar din punct de vedere al sigurantei) ocolirea prin stanga a centrului imaginar, abia atunci sa il ocolesti prin dreapta, altfel risti o situatie ca cea din clip in care si daca ar fi cum zici tu (dar aici nu e) tot nu ajungeti sa va blocati aiurea.

 3. Ocolirea prin stanga centrului imaginar se face numai atunci cand drumul este in aliniament si prin dreapta acestuia ,atunci cand nu este in aliniament.
  Art. 110(1) In situatiile in care exista benzi speciale pentru executarea manevrei, schimbarea directiei de deplasare se face prin stanga centrului imaginar al intersectiei, iar daca exista un marcaj de ghidare, cu respectarea semnificatiei acestuia.
  (2) Schimbarea directiei de mers spre stanga, in cazul vehiculelor care intra intr-o intersectie circuland pe acelasi drum in aliniament, dar din sensuri opuse, se efectueaza prin stanga centrului intersectiei, fara intersectarea traiectoriei acestora.
  (3) Amenajarile rutiere sau obstacolele din zona mediana a partii carosabile se ocolesc prin partea dreapta.

  • „Schimbarea directiei de mers spre stanga, in cazul vehiculelor care intra intr-o intersectie circuland pe acelasi DRUM IN ALINIAMENT, dar din sensuri opuse, se efectueaza prin stanga centrului intersectiei, fara intersectarea traiectoriei acestora.”

   Acolo nu este drum in aliniament, de aceea am lasat si clipul mai din spate, ca sa se inteleaga. Deci acolo se ocoleste centrul imaginar prin dreapta.

   Este trist sa citezi din lege dar sa nu stii semnificatia cuvintelor. Salut!

 4. 5:50 – hmmm, stanga lui el, da, stanga ta el, nu.
  Articolul:
  Art. 110 – (1) În situaţiile în care există benzi speciale pentru executarea manevrei, schimbarea direcţiei de deplasare se face prin stânga centrului imaginar al intersecţiei, iar dacă există un marcaj de ghidare, cu respectarea semnificaţiei acestuia.
  (2) Schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în cazul vehiculelor care intră într-o intersecţie circulând pe acelaşi drum în aliniament, dar din sensuri opuse, se efectuează prin stânga centrului intersecţiei, fără intersectarea traiectoriei acestora.
  (3) Amenajările rutiere sau obstacolele din zona mediană a părţii carosabile se ocolesc prin partea dreaptă.

  Nu ai obstacole, drumul e in aliniament => prin stanga ocolesti centrul imaginar. Numai pentru asta nu meriti votul 🙂

  7:35 – numa’ sa imi faca mie in ciuda ai oprit cu baliza aia gresita in prim plan 😛 (glumesc, mai erau 3 care puteau fi alese)

 5. Autorule, de aici inainte sa fii constient ca agresivitatea, autosuficienta, spiritul justitiar si lipsa de indulgenta cu care te mandresti asa tare te definiesc a fi cocalar. Mai grav, pari a fi chiar cocalarul educat.

  • Comentatorule, ai fi surprins cat de indulgent sunt. Iar daca as pune clipuri de acest fel, v-ati plictisi. In schimb, lipsa mea de indulgenta se termina acolo unde apare nesimtirea. 🙂

 6. Eu m-am oprit la „Lasă-ți permisul acasă! ” Nu mă mai uit. Lasă tu permisul acasă căci tu ești cel care nu cunoaște regulile. În plus, din ce am văzut până acum ești un sofer agitat, continuu judeci pe ceilalți pentru orice nimic. La cel care iese din spatele autocarului frumos cu semnalizare dacă aveai bun simț îi dădeai voie să iasă. Nu te încurca cu nimic, nu aveai vreo viteză. Iar referitor la claxoanele luuuuuuuuuuuuungi și dese pe viitor să te gândești și la ceilalți care nu sunt vinovați nici pentru ce a facut celălat, nici pentru lipsa ta de bun simț. Oricum claxoanele tale sunt aiurea, pentru nimicuri. Renunță la ele.

  • Imi poti spune si minutele la care s-au intamplat cele spuse de tine? Nu de alta dar, de regula, chiar sunt permisiv si conduc calm. Nu am sa postez astfel de faze pentru ca v-ati plictisi. In schimb, nervii mei apar odata cu nesimtirea lor. 🙂

 7. Fix la minutul 4:41 se aude semnalizarea. Stai fără grijă. eu chiar o folosesc întotdeauna!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!