It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Lasa, ce treaba ai tu cu semaforul?

Adăugat de RaduCJ
32

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Locatia este Strada Cluj-Timisoara.
Initial nu eram concentrat pe semafor, atentia mi-a fost la soferul din stanga cu VW care voia sa intre pe banda mea, apoi cel cu Golful portocaliu care voia de pe B1 pe B3(culmea, pana atunci nu a avut vreme sa se incadreze), iar mai apoi la cel cu Fordul care iesea de pe straduta laterala.
Semaforul doar acum cand am ajuns acasa sa vad filmarea am vazut ca se face din timp galben-rosu, insa atentia imi era indreptata spre cele de mai sus.

Am fost surprins de ce raspuns mi-a dat soferul autobuzului.

9 comentarii

 1. O fi crezut omu ca vrei sa cumperi motorina. Si tu-l iei cu bazaconiile tale.

  • Nu stiam ca troleibuzul merge cu motorina 😐

  • Troleibuzele alea sunt hibride. Cand nu este curent circula pe combustibil fosil. Da, incredibil, asa-i? :))

 2. 1. Degeaba te iei de șoferul autobuzului, e oprit corect.
  2. Semaforul e poziționat incorect, cum sunt 90% din Cluj și țară – trebuia montat după trecere. Ori linia de oprire trasată la o distanță mai mare de trecere!
  3. Reacția șoferului de autobuz lasă oricum de dorit. Însă, în loc să luăm măsurile care ar trebui (sesizarea administratorului drumului în cazul de față), ne certăm între noi în trafic.
  O acțiune „civică” asupra unui lucru ce nu decurge bine ar trebui făcută în așa fel încât să producă rezultate la nivel general, nu particular, deoarece cu aplicare ca în cazul de față nu ai cum să educi toți șoferii. În cazul de față rezultatul ar trebui să se vadă în aplicara uneia din soluțiile menționate la punctul 2.

 3. la secunda 9 se vede semaforul schimbandu-se… dar da, tu ai grija la ala din dreapta, de ala din stanga si la final reproseaza-i soferului ca a oprit la semafor. mare e gradina…

 4. Andrei Ciocan

  E cu minus. Unde vroiai să oprească troleul ?

 5. Citesc comentariile și mă minunez, sincer. Mi se pare foarte pertinentă solicitarea autorului și mă mir cum, vouă care „dați cu minus” vi se pare anormal. Făcând o paralelă, în aceeași idee, că legal vorbind șoferul autobuzului nu a greșit cu nimic, cred că ați sări totuși cu gura pe cei care s-ar învârti în sensul giratoriu pe b1 – legal au tot dreptul.

  Nota 10 pentru atitudine. Din păcate, mesajul e mult prea greu de înțeles pentru unii. Unii au totuși o „scuză” și după accent și replică este evident că omul este un exemplu concret al faptului că sindromul Miller–Dieker se poate dezvolta și ulterior.
  Pentru tine (știu că pe video se poate observa ușor), pe viitor:

  • atitudinea e de -0 si daca nu era semaforul respectiv… unu la mana ca e normal ca TOATE vehiculele sa opreasca la linia transversala NU la 2 lungimi de masini (cum am vazut multe legume ca o fac, ca nu cumva sa-si miste gatul sau sa se foloseasca si de restul semafoarelor din intersectie ca sa deduca momentul cand primesc verde)… doi la mana, tot timpul defilati cu „conduita preventiva” in gura, asta e situatie exemplu, nu vezi semaforul, vehiculul de pe b1 opreste, opresti.

 6. Sincer, ai exagerat. Acolo este semafor si in stanga, dar cine sa mai caste ochii dupa semafoare.
  In al doilea rand, daca circuli zilnic pe acolo, stii semafoarele pe de rost.
  Eu circul cu bicicleta si cand stau la semafor acolo unde este troleibuzul, se face verde intermitent la dreapta inainte de verde plin. Sa vezi ce interesant este sa fiu mereu atent in spate, sa nu ma ia pe capota cei care fac dreapta la pornirea mea de pe loc, sau care fac dreapta de pe banda doi cu japca, la fel ca asta din clipul tau.
  Sa vezi ce interesant este cand se opreste verdele intermitent si soferii nu baga de seama si intra pe rosu in intersectie. Din astia care nici ei nu vad semaforul, nu vad nimic…
  Si cate si mai cate. Bine ca macar te-ai oprit, dar sa te iei in gura gratuit (pentru ca nu casti ochii la semaforul din stanga) cu binecuonscutele „eminente cenusii” care sunt soferii de transport in comun… Ce sa mai zic?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!