Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Lasam si noi telefonul când traversam strada?! Se poate evita o tragedie…

Adăugat de levelONstreet
Raportează ca șters! 7

13 comentarii

 1. Nu cred că telefonul e problema.
  Am și eu prin arhivă aceeași situație, dar fără telefon: https://www.trafictube.ro/sfanta-trecere-deja-vu/

 2. Cand e o trecere de pietoni e cam treaba soferului sa se asigure ca evita tragedia…

  • Tragedia pentru cine este? pentru sofer sau pentru pieton ca ramane fara picioare?

  • @ghedmar ai o logica sublima, dar lipseste cu desavarsire.

  • Si eu sunt sofer ca si tine, te intreb, cand treci pe trecere tu te asiguri? eu da, eu le spun copiilor mei, cand vor sa intre pe trecere, sa se asigure inainte, pentru ca cel care il loveste, din diferite motive, o sa faca 2, 5, 10 ani de inchisoare sau deloc dar el ramane fara picioare sau …. . „De aceea lipseste cu desavarsire.”

  • Ce legatura are cu ce am zis eu?

  • Daca ai zis ca am o logica, dar lipseste….. ti-am explicat logica.

  • Da, pentru ca ce am zis eu si ce ai zis tu nu sunt deloc contradictorii si nu la aia m-am referit.

   Vorbeam de „obligatie” si a cui e sa se asigure in situatia data. Ca persoana care se asigura pe trecerea de pietoni si la verde, faptul ca am fost lovit deja de 3 ori pe trecere (o data din ele eram pe bordura… dar la Cluj se pare ca se taie curba si cand bordura are 10+ cm inaltime), neavand nici o sansa sa ma feresc de fiecare data, iar de alte 2 ori am lasat fara oglinda si fara carnet 2 soferi care au considerat ca pietonul trebuie sa se asigure iti spun ca din cauza ca se incearca mutarea in orice fel a vinei pe pietoni pentru accidente de genul asta soferii cam au durere in cot la trecerile de pietoni tot mai mult.

  • Imi pare rau pentru intamplarile tale, vina pietonului pe trecere nu mai este demult si nu se mai discuta mai ales la verde, eu doar vroiam sa punctez ca pieton sa nu crezi niciodata ca ai avea de castigat, chiar daca ai prioritate pe trecere, d.p.d.v. fizic

  • Eu voiam sa punctez ca se cauta nod in papura la normalitate: pieton trece pe trecerea de pietoni, sofer opreste sa ii dea prioritate. Dar din normalitatea asta trebuie sa ne legam de cum pietonul nu respecta o obligatie fictiva… in loc sa aratam cu degetul pe cel vinovat cand tragedia se intampla.

   Nu e specifica romanilor dar cred ca am vazut cel mai des la noi comportamentul asta de a cauta vina la victima si de a o da in balarii de genu’ „dar daca…” (americanii le zic „whataboutism”).

  • Total de acord, @RebounD11.

 3. @ghedmar, eu nu pun piciorul pe trecere până nu am contact vizual cu șoferul, să mă asigur că mi-a înțeles intenția (ochii în ochii). Dacă nu făceam asta o mierleam de câteva ori.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.